2.000 TL bayram desteği için nefesler tutuldu! Başvuru ekranı açıldı

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala bayram öncesi müjdeli haberler duyurulmaya devam ediliyor. Bakanlıkların yanı sıra belediyeler de birçok farklı destek duyururken; 2.000 TL değerinde yeni bir destek ödemesi daha duyuruldu.

25.03.2024-10:33 - (Son Güncelleme: 25.03.2024-10:33) 2.000 TL bayram desteği için nefesler tutuldu! Başvuru ekranı açıldı

BAĞ-KUR, SSK ve Emekli Sandığı emeklisine müjdeli haber verildi. Ramazan Bayramı öncesinde 3.000 TL değerinde %50 zamlı şekilde bayram ikramiyelerinin yatırılacağı paylaşılmıştı. Böylelikle yapılan açıklamalar doğrultusunda vatandaşlar bu yıl 3.000 TL+ 3.000 TL toplamda 6.000 TL ödeme alabilecekler. Ramazan Bayramı için yatırılacak ikramiyelerin 2 ile 5 Nisan 2024 tarihleri arasında verileceği paylaşıldı. İkramiyeler için sayılı günler kalmışken dar gelirli ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara belediyeler tarafından yardım duyuruları yapılmaya da devam ediliyor. Sosyal medya hesapları üzerinden yayınlamış oldukları duyurulara her gün bir yenisi ekleniyor. Bu defa 2.000 TL değerinde bayram desteği sunacağı paylaşıldı.

2.000 TL bayram desteği için nefesler tutuldu! Başvuru ekranı açıldı

2.000 TL bayram desteği ödenecek

Ramazan Bayramı’nın öncesinde vatandaşlara sağlanacak olan destek ödemelerine her gün bir yeni haber daha ekleniyor. Bu defa yeni haber Viranşehir Belediyesi’nden verildi. Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci dar gelirli ev hanımlarına yönelik destek ödemesi sunulacağını paylaştı. Yardım başvuru formu ve kimlik fotokopisi ile birlikte eski belediye binasından başvurular gerçekleştirilebilecek. 

Sosyal medya hesabı üzerinden yapılacak olan bayram desteğinin duyurusunu yapan Başkan Salih Ekinci: “Dar gelirli ev hanımı vatandaşlarımız için başlatmış olduğumuz 2.000 TL bayram desteği başvuruları halen daha devam ediyor. Ön başvuru formu ve kimlik fotokopisi ile gelen vatandaşlar, eski belediye binasından başvuruları kolaylıkla yapabilecek. 

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal