20 kilo verdi sosyal medyayı fethetti: Bergüzar Korel beyaz mayosuyla göz kamaştırdı

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, üçüncü bebeğini kucağına almasının ardından hamilelik kilolarını vermekle uğraşıyordu. Güzel oyuncu 8 ayda 20 kilo vererek eski haline döndü. Tatilini doyasıya sürdüren Bergüzar Korel beyaz bikinisiyle sosyal medyada pozlar paylaştı.

29.07.2024-16:52 - (Son Güncelleme: 29.07.2024-17:06) 20 kilo verdi sosyal medyayı fethetti: Bergüzar Korel beyaz mayosuyla göz kamaştırdı

Oyunculuğu kadar güzelliğiyle sosyal medyada büyük beğeni kazanan Bergüzar Korel, üçüncü çocuğunun ardından ortaya çıkan hamilelik kilolarından kurtuldu. 2009 yılında oyuncu Halit Ergenç ile evlenen Bergüzar Korel, 2010'da oğlu Ali'yi, 2020'de Han'ı ve 2021'de kızı Leyla'yı kucağına alarak üç çocuk sahibi oldu.

Üçüncü kez anne oldu

Üçüncü kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan ünlü oyuncu, uzun bir aradan sonra ekranlara dönerek hayranlarına sürpriz yaptı. Bu süreçte hem imajını yenileyen Korel, hem de 8 ayda 20 kilo vererek büyük bir değişim yaşadı.

20 kilo verdi sosyal medyayı fethetti: Bergüzar Korel beyaz mayosuyla göz kamaştırdı

Beyaz mayosuyla kalpleri fethetti

Londra'da yaşayan Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, İstanbul'a geri döndü. Tatilde olan Korel, havuz başında çektiği fotoğraflarını sosyal medya takipçileriyle paylaştı. Beyaz bikinisiyle fit görüntüsünü sergileyen oyuncunun, bacağındaki melek kanadı ve şeytan kuyruğu detaylı dövmesi dikkatlerden kaçmadı. Zayıflama sırrı merak edilen Korel, sağlıklı beslenme, düzenli yürüyüş ve günde 1 saat yüzme sayesinde fit bir görünüme kavuştu. Bu süreçte diyetisyen desteği alarak sağlıklı bir yaşam tarzı benimsedi.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal