2-3-4 Mayıs Bayramda toplu taşıma ücretsiz mi Marmaray, metrobüs, otobüs bedava mı? İstanbul, İzmir, Ankara bayramda toplu taşıma hakkında açıklama

Her özel günde ücretsiz veya indirimli olduğu gibi Ramazan Bayramı'nda toplu taşımaların ücretsiz olup olmadığı vatandaşların en çok araştırdığı konuların başında geliyor. Özellikle İstanbullu vatandaşlar, '2-3-4 Mayıs Bayramda toplu taşıma ücretsiz mi Marmaray, metrobüs, otobüs bedava mı?' sorularına yanıt arıyor. İşte İstanbul, İzmir, Ankara bayramda toplu taşıma hakkında açıklamalar..

01.05.2022-15:18 - (Son Güncelleme: 01.05.2022-15:38) 2-3-4 Mayıs Bayramda toplu taşıma ücretsiz mi Marmaray, metrobüs, otobüs bedava mı? İstanbul, İzmir, Ankara bayramda toplu taşıma hakkında açıklama

Ramazan Bayramı'nda toplu taşımaların ücretsiz olup olmadığı gündemin en çok konuşulan ve merak edilen konularının başında geliyor. 2 Mayıs Pazartesi günü başlayacak olan Ramazan Bayramı'nda eş-dost ve akraba ziyaretlerini yapabilmek adına toplu ulaşımı kullanacak olan vatandaşlar bayram süresinde metro, metrobüs, vapur ve otobüslerin ücretsiz olup olmadığını merak ediyorlar. İşte; İstanbul, İzmir, Ankara'da yaşayan vatandaşlar için bayramda toplu taşıma hakkında yapılan açıklamalar.

2-3-4 Mayıs Bayramda toplu taşıma ücretsiz mi

2-3-4 Mayıs Bayramda toplu taşıma ücretsiz mi Marmaray, metrobüs, otobüs bedava mı?

Ramazan Bayramı'nda toplu ulaşım araçlarının ücretsiz olacağı ile ilgili Cumhurbaşkanlığı Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yayımlanan karara göre büyükşehirlerde İZBAN, Başkentray ve Marmaray belirli bir süre vatandaşlara ücretsiz olarak sağlanacağı aktarıldı.

2 Mayıs Pazartesi günü başlayan Ramazan Bayramı'nda tüm toplu taşımalara vatandaşlar ücretsiz olarak binecekler. 2 Mayıs ile 4 Mayıs tarihleri arasında geçerli olacak olan kararda İETT, Marmaray, metrobüs ve tramvay ulaşımlarında vatandaşlar ücretsi olarak faydalanacaklar.

Yayınlanan Cumhurbaşkanı kararında ayrıca Ankara ve İzmir'de de toplu ulaşım araçlarının 2 Mayıs tarihinden 4 Mayıs tarihine kadar vatandaşlara ücretsiz olarak sağlanacağı da kaydedildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal