15 Temmuz Gazisinden FETÖ Elebaşı Fetullah Gülen'in Ölümüne Yorum

Gazi Safiye Bayat, Fetullah Gülen'in ölümüyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

21.10.2024-15:03 - (Son Güncelleme: 21.10.2024-15:03) 15 Temmuz Gazisinden FETÖ Elebaşı Fetullah Gülen'in Ölümüne Yorum

FETÖ Elebaşı Fetullah Gülen'in Ölümü Üzerine Değerlendirme

15 Temmuz gazisi Safiye Bayat, 2016'daki darbe girişimi sırasında yaralanmasının ardından, FETÖ liderinin ölümüne ilişkin önemli ifadelerde bulundu. Bayat, "Şehitlerimizin ve bizim kanımız yerde kalmadı. Allah'ın intikamı en güzel olanıdır" dedi.

Gülen'in Gerçek Yüzü

Fetullah Gülen'in, İslam ve imanla hiçbir bağı olmadan hain bir terör örgütünün başı olduğunu vurgulayan Bayat, "Gülen, ölümle layığını buldu. Hesap zamanı geldi" şeklinde konuştu.

Şehit Ailelerinin Acısı

Bayat, en çok şehit anneleri ve eşleri için mutluluğunu dile getirdi ve "Onlar bugünü bekliyordu. Aklımızdaki o şehitlerimizin kanı ne zaman alınacaktı sorusuna bugün cevap bulundu" diyerek, şehitlerin anısını yüceltmeye devam etti.

Umut Veren Bir Gelecek

Toplumun daha ferah bir bakış açısına sahip olacağını belirten Bayat, "Bir terör elebaşı yok oldu. Allah intikam alanların en hayırlısıdır" dedi. Ayrıca, insanların inançlarına sıkı sıkıya bağlı kalmaları gerektiğini vurgulayarak, "İyi ve güzel ahlakı öğretirsek güzel günler göreceğiz" ifadesinde bulundu.

Şehitlere Rahmet Duaları

Bayat, 15 Temmuz şehitlerini unutmamak gerektiğinin altını çizerek, "Onlardan bir can gitti. Canın yeri hiçbir zaman doldurulamaz ama kanın hükmü bugün yerine geldi" şeklinde sözlerini tamamladı.

15 Temmuz Gazisi Safiye Bayat

15 Temmuz Gazisi Safiye Bayat

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal