15 Temmuz Gazisi Yaşar Parlak: FETÖ Elebaşı Gülen'in Ölümü En Güzel Haber

15 Temmuz gazisi Yaşar Parlak, FETÖ lideri Gülen’in ölüm haberinin kendisi için en güzel haber olduğunu dile getirdi.

21.10.2024-16:02 - (Son Güncelleme: 21.10.2024-16:02) 15 Temmuz Gazisi Yaşar Parlak: FETÖ Elebaşı Gülen'in Ölümü En Güzel Haber

FETÖ Elebaşı Gülen'in Ölümü Yaşar Parlak'ı Sevindirdi

15 Temmuz gazisi Yaşar Parlak, 15 Temmuz 2016'dan beri kendisi için en güzel haberi aldığını ifade ederek, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümünü kutladı.

Duygularını Paylaştı

Gazi Parlak, darbe girişiminde yaşadığı yaralanmalar sonrası Gülen'in ölüm haberini duyduğunda 15 Temmuz Şehitler Anıtına gittiğini belirtti. "Burası bizim mabedimiz. Ne zaman gelsem duygu patlaması yaşıyorum," diyerek hislerini ifade etti.

Yargılanma Beklentisi

Gülen'in Türkiye'ye getirilip yargılanmasını beklediğini söyleyen Parlak, bunun için dış güçlerin engel oluşturduğuna dikkat çekti. "Gönlümden geçen buydu. Ben devletime küs değilim," ifadesini kullandı.

Sağlık Durumu ve Mutluluk

Parlak, Gülen'in ölümüne ilişkin olarak, "Bugün benim bastonlarım yere değmedi. Adrenalin iğnesi yapılmış gibi hissediyorum," diyerek yaşadığı mutluluğu dile getirdi. "İş yerinde arkadaşlarım benden tatlı bekliyor. O kadar mutluyum" dedi.

Gülen'in Mezarı

Parlak, "Gülen'in Türkiye topraklarına gömülmemesi gerektiğini" vurguladı. "Kendi dininin mezarlığına gömülmesini istiyorum," ifadesini kullandı.

FETÖ Tehdidi ve Davet

Türkiye Cumhuriyeti’nin karşısında durabilecek bir yapı olmadığını belirten Parlak, FETÖ destekçilerine de hatalarını görmelerini ve devlete başvurmalarını tavsiye etti. "Hata insana mahsus. İnanıyorum, devletim onlara ne gerekiyorsa onu yapar. Bunu bekliyorum," şeklinde konuştu.

Darbe girişimi sırasında Harbiye'deki TRT binasına giderken darbecilerin açtığı ateşle yaralanan...

Darbe girişimi sırasında Harbiye'deki TRT binasına giderken darbecilerin açtığı ateşle yaralanan 15 Temmuz gazisi Yaşar Parlak, AA muhabirine, açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal