15 Temmuz Gazisi Kani Yeşilyurt'tan FETÖ elebaşına sert sözler

Kani Yeşilyurt, 15 Temmuz gecesi yaralanmasının ardından FETÖ elebaşı Gülen'e sert tepki gösterdi.

21.10.2024-18:25 - (Son Güncelleme: 21.10.2024-18:26) 15 Temmuz Gazisi Kani Yeşilyurt'tan FETÖ elebaşına sert sözler

FETÖ Elebaşına Tepki: Hakkımı Helal Etmiyorum

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde vurularak yaralanan Kani Yeşilyurt, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'e hakkını helal etmeyeceğini vurguladı. Yeşilyurt, "Huzuru mahşeri sabırsızlıkla bekliyorum. O gün Rabbimin huzurunda haklarımın tamamını almadan kesinlikle yakasını bırakmayacağım," dedi.

Yeşilyurt: "Gülen’in Ölümü Ruhu Şad Edecek"

Yeşilyurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gülen'in ölümünün kendileri için mutlu bir haber olduğunu ifade etti. 15 Temmuz'da vatan sevgisinin önemini vurgulayan Yeşilyurt, o gece başarılı bir mücadele sonucunda ülkenin FETÖ tehdidinden kurtarıldığını belirtti.

Yaşanan Zorluklar ve Mücadele

Yeşilyurt, o gece sürdürdüğü mücadelenin ardından sol bacağından vurulmuş ve ciddi sağlık problemleri yaşamıştı. "O gece büyük bir mücadele verdik, devamında 38 gün hastanede yattım. Şu an sol bacağımda sinir kayıpları sebebiyle zorluk çekiyorum. Ama bugün geldiğimizde iyi ki o gece sokağa çıktım, iyi ki yaralandım; keşke şehit olsaydım diyorum ama Allah’ın takdiri buraya kadarmış," sözlerini kaydetti.

Gençlere Devlete Sahip Çıkma Çağrısı

Gençlere seslenen Yeşilyurt, "Devletimizi kaybedersek, milletimizi de kaybederiz. Huzurumuzu da kaybederiz. O sebeple ne olursa olsun devlet bizim devletimiz. Devletimize sahip çıkacağız. Hiçbir şekilde devletimize küsmeyeceğiz. Her zaman devletimizle yan yana olacağız," ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal