15 gün sonra evlenecekti: Genç İdal kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti

Hatay’da yaşayan 19 yaşındaki İdal Şahin, düğününe 15 gün kala geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybetti. Ailesi genç kızlarının mezarına gelin duvağını ve gelinlik provasında kullandığı çiçeği bıraktı.

22.08.2024-13:10 - (Son Güncelleme: 22.08.2024-13:17) 15 gün sonra evlenecekti: Genç İdal kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti

Hatay’ın Antakya ilçesinde evlenmek üzere olan genç bir kadın hayatını kaybetti. Antakya’nın Günyazı Mahallesi’nde yaşayan Mehmet Şahin ile Himeme Şahin çiftinin 19 yaşındaki kızı İdal Şahin, düğününe sadece 15 gün kala kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi. 

Babaannesi ve dayısı vefat etmişti

İHA’da yer alan habere göre; İdal, depremden önce Sergen Küçük ile nişanlanmayı planlıyordu, ancak büyükannesinin ölümü nedeniyle nişan ertelendi. Depremden sonra nişanlanan genç kız, 14 Temmuz’da evlenmek için gün sayarken bu kez dayısının vefatı nedeniyle düğünü ertelemek zorunda kaldı.

15 gün sonra evlenecekti: Genç İdal kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti

15 gün kala kalp krizi geçirdi

Baba Şahin, evladının acısını tarif edilemez bir şekilde yaşarken, düğün hazırlıklarıyla teselli bulmaya çalıştı. İdal, 3-4 Eylül tarihlerinde yapılması planlanan düğününe hazırlanırken kalp krizi geçirerek hayata veda etti. 

İdal Şahin’in cenazesi, Günyazı Mahallesi mezarlığında toprağa verildi. Genç kızın mezarına, gelinlik provalarında kullandığı çiçek ve gelin duvağı bırakılarak, ailesi ve sevenleri tarafından hüzünle uğurlandı.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal