14. Kocaeli Kitap Fuarı'na Yoğun İlgi

Kocaeli'de düzenlenen kitap fuarı, ilk iki günde 282 bin ziyaretçiyle büyük bir ilgi gördü.

07.10.2024-13:52 - (Son Güncelleme: 07.10.2024-13:52) 14. Kocaeli Kitap Fuarı'na Yoğun İlgi

14. Kocaeli Kitap Fuarı'na Yoğun İlgi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 14. Kocaeli Kitap Fuarı, "Savaşın ve Acının Edebiyatı" temasıyla ziyaretçilerini ağırladı. Fuara, ilk iki gününde 282 bin kişi katılım gösterdi.

Kocaeli Kitap Fuarı'nın Önemi

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, bu fuarın Türkiye'nin en büyük kitap fuarı olduğu belirtildi. Milyonlarca kitabın sergilendiği fuara, kitapseverlerin gösterdiği ilginin büyüklüğü dikkat çekiyor.

Etkinlikler ve Temalar

Fuarın, her yıl heyecanla beklenen bir etkinlik olduğu vurgulandı. 13 Ekim'e kadar Kocaeli Kongre Merkezi ve otopark alanında bulunan stantlar gezilebilecek. Bu yıl 530 yayın evi, sahaf ve sivil toplum kuruluşunun katıldığı fuarda toplam 980 etkinlik gerçekleşecek.

Fuarın Teması ve Hedefi

Bu yılki tema, dünya genelinde yaşanan acıların ve zulümlerin edebiyat aracılığıyla anlatılmasına odaklanıyor. Prof. Dr. Sadettin Ökten onur konuğu olarak katıldığı fuarda, 1 milyon ziyaretçi hedefleniyor. Kocaelililer’in ve çevre illerden gelen ziyaretçilerin büyük ilgi gösterdiği fuar, 5 Ekim Cumartesi günü kapılarını 14. kez açtı. Edebiyat, tarih, medya, siyaset ve sanat alanındaki önde gelen yazarlar, okurlarıyla buluşuyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesince

Kocaeli Büyükşehir Belediyesince "Savaşın ve Acının Edebiyatı" temasıyla düzenlenen 14. Kocaeli Kitap Fuarı'nı ilk iki gününde 282 bin kişi gezdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal