13 Yaşındaki Sevda 3 Gündür Aranıyor!

İstanbul'da 13 yaşındaki Sevda Yılmaz 3 gündür kayıp. Torunundan haber alamayan dede Erol Yılmaz, ''Babamın yanına gideceğim diye ayrıldı'' dedi.

09.09.2024-16:39 - (Son Güncelleme: 09.09.2024-16:39) 13 Yaşındaki Sevda 3 Gündür Aranıyor!

Diyarbakır'da kaybının 19. gününde cansız bedeni bulunan Narin Güran'dan sonra bir kayıp haberi de İstanbul'dan geldi. 

İstanbul Avcılar Yeşilkent Mahallesi'nde, dedesi Erol Yılmaz ve anneannesiyle yaşayan 13 yaşındaki Sevda Yılmaz'dan 3 gündür haber alınamıyor.

Annesiyle birlikte okul alışverişine giden Sevda, alışveriş sırasında ortadan kayboldu. Torunu Sevda'dan 3 gündür haber alamayan dede Erol Yılmaz, polise başvurdu.


''Kimseden Şüphe Etmiyoruz''

Sevda'nın ablası Dilan Yılmaz, "Kardeşimin bulunmasını istiyorum. Hiçbir sorun yoktu. Kimseden de şüphe etmiyoruz. Gece dışarı çıkmaya bile korkuyordu" dedi.


''Babama Gideceğim Diyerek ayrıldı''

13 yaşındaki torunu Sevda'yı arayan dede Erol Yılmaz ise Şöyle konuştu:

"Cuma günü annesiyle alışveriş için Köyiçine gittiler. Yanında bir kız arkadaşı daha vardı. 'Ben babamın yanına gideceğim' diyerek annesinden ayrıldı. O gidişten sonra daha ses soluk yok. Geçimsizlik yoktu. Cuma gününden bu yana haber alamıyoruz. Polise başvurduk. Başvurmadığımız yer kalmadı.


''Suriyeli Bir Arkadaşı Vardı''

Bütün akrabaları haberdar ettik, haber yok. Suriyeli bir arkadaşı var. Bazı kıyafetleri onun evindeydi. Polise bilgi verdik. Arkadaşlardı gidip geliyorlardı. Esenyurt'ta görüldüğü söylendi bize, 15 araç gittik aradık bulamadık."

Damla Eroğlu
damlaeroglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal