Polisin Tanga Rüşvetine 11 Yıl Hapis

Durdurduğu otomobilin sürücüsünden 130 TL rüşvet alan ve ayrıca satılmak üzere mağazaya götürülen aracın bagajındaki bikini ve tangalardan alan trafik polisinin 11 yıl hapsi istendi.

23.12.2015-09:52 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Polisin Tanga Rüşvetine 11 Yıl Hapis
İddiaya göre İstanbul Aksaray'da meydana gelen olay şöyle gelişti: Bagajında 250 adet bikini ve 250 adet tanga ve kadın iç çamaşırı bulunan Furkan T.'nin otomobilini trafik polisi çevirdi. İbrahim Ö. adlı polis memuru, aracın sigortasının olmadığını belirterek bin 600 TL ceza keseceğini söyledi.

Furkan T.'nin araç sahibi değil şoför olduğunu söylemesi üzerine de İbrahim Ö. "Araç senin değilse ceza yazmayayım. Bize bir sakal, bir çorba parası ver. Ne kadar paran var?" dedi. Furkan T.'nin cebinden çıkardığı 100 TL'yi çekerek alan trafik polisi, sonrasında da 30 TL daha aldı. Furkan T. araç ile uzaklaşmak üzereyken bagajı açan trafik polisi poşetleri gördü. Araç sürücüsünün kadın iç çamaşırı olduğunu söylemesi üzerine İbrahim Ö., "Erkek çamaşırı yok mu?" dedi.

Sadece kadın iç çamaşırları olduğunu öğrenen İbrahim Ö., "O zaman yengene ve çocuklara ver" diye konuşmasını sürdürdü. Furkan T.'nin birer tane vermek isterken İbrahim Ö., 10'luk paketler halinde 50 adet bikini ve 50 adet tanga olmak üzere toplam 100 tane iç çamaşırını aldı. Araca binen Furkan T. önce patronu Erhan D.'yi aradı, ardından 155 Polis İmdat Hattı'nı arayarak şikayette bulundu.

İhbar üzerine trafik otosunda yapılan incelemede 100 adet bikini ve tanga bulunarak sahibine iade edildi. Savcılık, trafik polisi İbrahim Ö. hakkında ‘irtikap (haksız yarar sağlama) ve ‘haksız arama' suçlarından 11 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal