22.02.2016-15:00 (Son Güncelleme:28.07.2022-16:27)


1

Kızının doğum yapmasıyla birlikte torununa oldukça ilginç bir isim koyan Salman daha sonra bu fikirden vazgeçtiğini itiraf etti.



2

Neler olmuştu?

Neler olmuştu?

İlyas Salman "Bu heyecan başka bir şey başka bir duygu ne diyeceğimi şaşırdım, yaşamak lazım. Yeni bir canın dünyaya gelmesi kadar güzel bir duygu yok çok mutluyum. Önce kızımı sonra da torunumu çok seviyorum" demişti.



3

Torununa ne isim koydu?

Torununa ne isim koydu?

Seneler önce yaşanan Gezi olaylarına destek veren İlyas Salman torununun ismini de Efruz Gezi koymuştu.



4

Salman, "Efruz aydınlatan, ışıtan demektir. Gezi de mâlumunuz." diye konuştu.



5

Bir programa katılan Salman yaptığı röportajda önemli açıklamalarda bulundu.



6

İlyas Salman, "Birçok yerden alıyorum. Şu anda MİT'in koruması altındayım. 8-10 yıl önce evime gelerek 'bazı örgütlenmeler senin ölümüne karar vermiş durumdalar. Seni koruma altına alalım mı' dediler. Çağrı üzerine koruma sistemini kabul ettim.



7

Telefonumda bir düğme var, şüpheli durumda basıyorum ve hemen polis geliyor. Ölümden korkmayan bir insan olur mu?" dedi."Baba olduktan sonra sivri taraflarım biraz törpülendi.



8

İlk çocuğumu kucağıma aldığımda dünyaya bir varlık hediye ettiğimi düşündüm. Torun sahibi olmak çok farklı bir şey. Büyüklerimiz 'torun çok başka bir şey' dediklerinde atıyorsunuz, martaval bu der inanmazdım. Torunumun adını 'Gezi' koyduk ama gelen tehditlerden dolayı değiştirmek zorunda kaldık.



9

Torunumun isminden korkuyorlardı. Daha sonra adını 'Efruz' koyduk. Efruz da Farsça ışıtan ve aydınlatan demek. Dünyada en çirkin kokan şey saklanan düşüncedir. Mezara götürülen düşüncenin de kimseye faydası yoktur."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR