28.03.2017-09:59 (Son Güncelleme:07.09.2023-15:00)


1

Kimdir?

Kimdir?

Babası gibi müzik ile uğraşan Dilan Çıtak, 2 Aralık 1989 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Tüm hayatı boyunca tıpkı İbrahim Tatlıses gibi müzikle iç içe bir hayatı oldu. Dilan Çıtak, Pera Güzel Sanatlar Lisesi Müzik bölümünde okumuştur. Çıtak, 2003 yılında girdiği Pera Güzel Sanatlar Lisesi'nde yarı burslu olarak okumuştur.



2

Dilan Çıkatk'tan zayıflık pozu

Dilan Çıkatk'tan zayıflık pozu

Çıtak son dönemde ise paylaşımlarıyla ön planda. Bir hayli zayıflayan Dilan Çıtak sosyal medyada mini şortuyla pozunu paylaştı.Yatak pozuna ilk yorum ise eşi Levent Dörter'den geldi. Dilan Çıtak'ın kocası bu iddialı poza "Zayıflama sırrını bize de açıkla" yazdı. Şarkıcı ise "Önce sen açıkla" yanıtını verdi.



3

Dilan Çıtak'ın asıl branşı şandır. Çıtak, branşı şan olarak başladığı eğitimine piyano ve keman dersiyle de devam etti. 2 sene keman çalan Dilan Çıtak, 4 sene de piyano çalmıştır. Daha sonra keman çalmayı bıraktı ama piyano çalmayı bırakmayıp devam etti. Okul süre boyunca müzikallerde ve korolarda yer alırken caz orkestralarında da solistlik yaptı. Dilan Çıtak aynı zamanda Pera tiyatroda 2 sene oyunculuk eğitimi aldı.



4

Dilan Çıtak teyzesini kaybetti

Dilan Çıtak teyzesini kaybetti

Dilan Çıtak Tatlıses, yayınlandığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “Çocukluğum. Barkın teyzem, güzel Barkom. Her derdimizde ilk koştuğumuz evin sultanı. Hep beraber ailecek, her derdimizi paylaşmalarımız. Seni çok seviyorum. Huzurlu uyu.”



5

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, dil ve müzik eğitimi için 2011 yılında Amerika’ya gitti."Berklee College Of Music" öğrencilerinden oluşan çeşitli ekiplerle büyük sahnelerde konserler verdi. (Harper’s Ferry,Wally’s Cafe,939 Cafe). Amerika'da bir yıllık dil ve müzik eğitimi aldıktan sonrasında Türkiye’ye dönüş yaptı. Dilan Çıtak, üniversite eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi İngilizce müzikoloji bölümünde tamamladı. Dilan Çıtak, bir sanat okulunda Keman ve Piyano hocalığı yapıyor. SOUL SENSATION band’in solistliği yapmıştı. Aynı zamanda İskender Paydaş’ın “Zamansız Şarkılar” projesinde de vokal olarak yer almıştı.



6

İBRAHİM TATLISES'İN KIZI DİLAN ÇITAK'IN ANNESİ KİM?

İBRAHİM TATLISES'İN KIZI DİLAN ÇITAK'IN ANNESİ KİM?

Dilan Çıtak'ın annesi Işıl Çıtak'tır. Işıl Çıtak, 90'lı yıllarda İbrahim Tatlıses ile kısa sürekli bir aşk yaşamışlardı. İkilini yaşadığı bu kısa süreli aşk sonucu Işık Çıtak kızı Dilan Çıtak'ı dünyaya getirdi. Fakat İbrahim Tatlıses, Dilan'ı istememişti. Bunun üzerine Işıl Çıtak, Dilan'ı kendisi büyüttü.



7

Son olarak Dilan Çıtak, nişanlısıyla uygunsuz hallerde göründü.



8

Çıtak'ın bu pozları kısa sürede gündem oldu.



9

Ayrıca bu Dİlan Çıtak'ın ilk vukuatı değil!



10

Daha önce de bir erkekle öpüştüğü görüntüler vardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr