Büyük Ceza Kapıda! Volkan Babacan'ın Kalecilik Hayatı Bitebilir

Volkan Babacan PFDK'ya sevk edildi. PFDK'dan çıkabilecek olan olumsuz bir karar başarılı kalecinin A Milli Takım kaleciliğini zora sokabilir.

25.04.2017-14:41 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Büyük Ceza Kapıda! Volkan Babacan'ın Kalecilik Hayatı Bitebilir

Daha önce Volkan Demirel'in yapmış olduğu disiplinsiz davranışından ötürü Milli Takım kapıları başarılı filebekçiye kapanmıştı. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yaşanan disiplinsiz olaylardan sonra Fenerbahçe’nin başarılı kalecisi Volkan Demirel’i A Milli Takıma çağırmamıştı.

PFDK KARARI BEKLEMEYE ALINDI

Medipol Başakşehir Çaykur Rizespor maçının ardından takım arkadaşları, Emre Belözoğlu, Ufuk Ceylan ve Yalçın Ayhan'la birlikte A Haber televizyonun muhabirlerine fiili saldırının içine karışan kaleci Volkan Babacan da adaşı Volkan Demirel ile aynı kaderi paylaşma sınırına kadar geldi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu 44.'üncü maddenin bulunduğu saldırı hükmü sebebiyle tedbirli olarak sevk olan Başakşehir kalecisi Volkan Babacan’a 5 ile 10 maç arası bir ceza alırsa kalan lig maçlarında oynamama cezası verdi. Bu durumda 11 Haziran'da gerçekleştirilecek Kosova maçına çağrılmama riskini de beraberinde olacak. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in vereceği karar için Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu vereceği karar etkili olmuş olacak.

Fatih Terim'in bugüne kadar çalışmış olduğu kulüpler ve Milli Takımda disiplini ön planda tutması Volkan Babacan'ı Milli Takıma çağırmama yönünde etkili olacak en büyük olaylardan bir tanesi. Medipol Başakşehir'in file bekçisi eğer çağrılmaz ise Kosova maçı için adaylar kaleci Trabzonsporlu Onur Kıvrak ile Bursaspor’un kalecisi Harun Tekin olmuş olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal