04.08.2022-09:30 (Son Güncelleme:06.04.2023-15:39)


1

ÜNLÜLERİN BÜYÜK DEĞİŞİMLERİ

ÜNLÜLERİN BÜYÜK DEĞİŞİMLERİ

Popüler kültürün etkisi ile sosyal medya kullanan her kadın ya da erkek bir şekilde yaptırdıkları işlemler ile de birbirlerine benzemeye başlıyor. Ünlülerin yaptırdıkları estetikler şimdilerde çok popüler. Ünlü isimlerin hayranları, sırf hayran olduğu ünlüye benzemek için bile bıçak altına yatabiliyor. Ünlülerin büyük değişimini sizler için derledik. Ünlü olmadan önceki halleriyle şimdiki halleri arasında dağlar kadar fark var. Tabii buna etki eden etmenler de yok değil. Bunlar yaş da olabilir estetik de olabilir. Belki de her ikide... Eski halini görünce tanıyamayacağınız ünlülerimiz var galerimizde. Sizin için derlediğimiz fotoğraflarda birçok ünlü isim var. Bu ünlü isimlerden birkaçı şu: Demet Akalın, Hande Yener, Ceylan, Deniz Seki ve Ebru Gündeş gibi. Neredeyse hepsi pop dünyasının parlayan yıldızları. Birçok hayranı olan bu sanatçılar oldukça popüler. Ünlülerin yıllar içinde yaşadığı değişimler normal bir insanın yıllar içinde yaşadığı değişimden oldukça farklı. Ünlü olmayan insanlar normal bir şekilde yaşlanıp kendi yaşanın güzelliğini yaşayabiliyor. Fakat ünlü isimler için aynı şeyi söylemek mümkün değil.



2

Beyazıt Öztürk

Beyazıt Öztürk

Güzellik kaygısı yaşayan ve sürekli de ekran önünde olan ünlü insanlar yüzlerindeki bir kırışıklığa bile tahammül etmiyor. Bundan dolayı da hemen bıçak altına yatıyorlar. Hiç estetik yaptırmayan doğal güzelliğini koruyan ünlüler de hiç yok değil tabii ki. Fakat hayatı boyunca tek bir estetik yaptırmadan yaşayan ünlü isimler bir elin 5 parmağını geçmez. Özellikle de popüler kültürün etkisi ile şimdiler de doğal güzelliği korumak oldukça güç. Bundan dolayı da ünlü isimler adeta birbirleri ile güzellik yarışı yapıyor. Bazı ünlü isimlerin değişimleri ise insanlar tarafından tanınmayacak kadar fazla. Ünlülerin ünlü olmadan önce çekilen fotoğrafları ve ünlü olduktan sonra geçirdiği değişimler görenleri hayrete düşürüyor.



3

Uğur Pektaş

Uğur Pektaş

Arka Sokaklar dizisinin Murat komiseri Uğur Pektaş, oyunculuğu bıraktıktan sonra ilk defa görüntülendi. Manevi hayat yönelen oyuncunun son hali görenleri şaşkına çevirdi. Sosyal medyadan fotoğrafını paylaşan ünlü oyuncuya kısa sürede binlerce yorum yağdı.



4

Bayhan

Bayhan

Kalaycıoğlu'nun "Sokakta hiç tacize uğradın mı?" sorusu üzerine konuşan Bayhan, "Çocuk olduğum için yeltenenler oldu. Çaresiz ve gözü kördüm ama hep üstüm dolu gezerdim. Sokaklarda büyüdüğüm için çoğu şeyi bilirdim. Sokaklarda çaresiz kalıyorsun ve kendini korumak zorundasın. Bana kimse yol göstermedi. Hayatta kalmak için hep elimdeki imkanları değerlendirmeye çalıştım. Bir çorbacıdan meyve bıçağı çalarak onu bilettim. Sokaklarda o şekilde kalabildim. Kimlik kontrollerinde polis benden bıçağı alırdı, ben de başka yerden tekrar bulurdum. Sokaklarda kötü amaçlı insanlar var. Başına her şey gelebilir ve kendini savunmak zorundasın. Ben her zaman kendimi savunabildim. Taciz için yeltenenler olduğunda amacına ulaşamadı" dedi.



5

Özgü Namal

Özgü Namal

Ünlü oyuncu Özgü Namal, 2020 yılında eşini kaybetmişti. Yıllar sonra çocuklarıyla birlikte görüntülendi. Görenler gözlerine inanamadı. Zorlu günleri geride bırakan ünlü oyuncunun neşeli hali dikkatlerden kaçmadı.



6

Ebru Gündeş

Ebru Gündeş

Ebru Gündeş'in eski hali.



7

Deniz Seki

Deniz Seki

Yıllar onu çok değiştirmiş.



8

Hakan Peker

Hakan Peker

Kimse o olduğuna inanamıyor.



9

Hande Yener

Hande Yener

En çok değişen ünlüler arasında.



10

Ebru Yaşar

Ebru Yaşar

Eski halinden eser yok adeta.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr