Vücudunun Tümünde Tümör Kaplı Olan Adamın Dramı Yürekleri Sızlattı!

Kuzey Bangladeş'te yaşan 47 yaşındaki Shadot Hossain'in acı dolu yaşamı, vücudunun tümünü kaplayan tümörler nedeniyle içinden çıkılmaz bir hal almaya başladı.

20.02.2017-09:04 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Vücudunun Tümünde Tümör Kaplı Olan Adamın Dramı Yürekleri Sızlattı!

Kuzey Bangladeş'te yaşan 47 yaşındaki Shadot Hossain'in yaşamı günden güne büyüyen ve artık vücudunun tümünü kaplayan tümörler nedeniyle içinden çıkılmaz bir hal almaya başlamış.

Kısa süre içerisinde bir operasyon yapılmazsa gözlerini tamamen kaybetme riski ile karşı karşıya olan Shadot Hossain'in nörofibromatozdan dolayı tümörlerinin sinirleri boyunca büyümesine neden olduğu belirtiliyor.

Vücudundaki tümörler nedeniyle kıyafetlerini giyemediği gibi kendi beslenmesini sağlamak içinde bir hayli uğraşması gerekiyor.

Yemek yediği zaman çiğnemek zorunda kalması nedeniyle boyun ağları yaşadığını ve bu nedenle genellikle pirinç yemek zorunda kaldığını belirten, Shadot Hossain'in babası da oğlunun bu acılarla yaşamasının çok zor olduğunu anlatıyor.

Özellikle çocukların kendisini görünce korktuğunu belirten Shadot Hossain, bu nedenle dışarı çıkmayı fazla tercih etmediğini ifade ediyor.

Hastalığı nedeniyle işinden ayrı kalan ve maddi durumu da bozulan Hossain, düzenli bir geliri olmadığı için tedavisini de devam ettiremiyor.

Ailenin tek umudu ise hayır kurumları ve sosyal yardımlar. Yerel sosyal hizmet uzmanı Muhammed Mamun Biswas, Shodat adına kampanya yürütüyor ve para topluyor.

Muhammed Mamun Biswas"Ben hükümetten, Shadot'a uygun tedaviyi vermesini rica ediyorum, böylece normal bir yaşama geri dönebilir ve ailesini destekleyebilir ve çocuğuna okumasına yardımcı olabilir" diyor. Ve Muhammed'in çabaları sayesinde Shadot, tam teşhis ve potansiyel tedavi için Dhaka'daki Ulusal Sinir Bilimleri ve Hastanesi Ulusal Enstitüsüne gidecek.

Tajmohel, "Kocamı iyileştirmek için Tanrı'ya dua ediyorum, böylece hayatımın geri kalanını dul olarak yaşamak zorunda değilim'' dedi.

"Beni gören insanlar benden kaçmaya çalışıyorlar. Beni gören çocuklar korkup kaçmaya başlıyorlar. Dışarı çıkamıyorum, çünkü çocuklar benden korkuyorlar. Bana "canavar" diyorlar. Hep böyle değildim. Gençliğimde çok yakışıklıydım. Bugünlerde Abdullah benimle konuşmuyor. Neden böyle hissettiğini anlayabiliyorum. Ailem için veya oğlum için hiçbir şey yapamıyorum. Kendimi kötü hissediyorum. Geceleri uyumuyorum, çünkü korkuyorum."

Kaynak: Haber 3


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal