Mandal ile vücudunuzdaki ağrıları yok edebilirsiniz

Vücudunuzdaki ağrıları geçirmenin bir yöntemi de kulağa mandal tutturma yöntemidir. Peki, mandal vücut ağrılarına iyi gelir mi? Detaylar haberimizde...

08.04.2022-09:00 - (Son Güncelleme: 08.04.2022-09:19)

Vücudunuzdaki ağrıları geçirmenin bir yolunun da mandal olduğunu biliyor muydunuz? Mandalın kulağa uyguladığı basınç ile vücudunuzdaki ağrıları geçirebilirsiniz. Ağrılardan kurtulmak için tek ihtiyacınız olan şey bir mandal ve aşağıdaki talimatlar...

Mandalı hangi bölgelere tutturmalıyız?

Sırt ağrıları için: 1. nokta, omuz ve sırtınızın arka kısmındaki ağrılar içindir. Mandalı bu noktada bir dakika kadar tutun. İşlem sonrası ağrınızın hafiflediğini göreceksiniz.

İç organ ağrıları için: Karın bölgenizde uzun süredir devam eden ağrılarınız varsa mutlaka bir doktora görünün. Fakat geçici bir çözüm önerisi olarak da bu yöntemi uygulayabilirsiniz. 2 numaralı bölgeye bir dakika mandal tutturmak karın bölgenizde rahatlama sağlayabilir.

Vücut ağrıları nasıl geçer?

Eklem ağrıları için: Kulağın 3 numaralı bölgesi eklem ağrılarını gidermek için basınç uygulayabileceğiniz bir bölgedir.  Eklem ağrısı hissettiğiniz zamanlarda 3. bölgeye ara ara mandal tutturun. 

Boyun ve sinüs ağrılarınız için: Mandalı 4 numaralı bölgeye uyguladığınızda sinüslerin ve boyun bölgenizin rahatladığını göreceksiniz.

Sindirim sistemi için: 5. bölgeye uygulayacağınız basınç sindirim sorunlarına iyi gelir.

Kalp ve baş ağrıları için: Son olarak 6. Bölgeye basınç uygulamak kalp ve baş ağrılarının geçmesini sağlar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal