Hindistan'da Skandal Olay! Küçük Kızın Kulağından Bin Tane Karınca Çıktı

Hindistan'da kulak ağrısı şikayetiyle hastaneye giden küçük kızın kulağından çıkanlar tüm herkesi şoke etti.

25.04.2017-11:52 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Hindistan'da Skandal Olay! Küçük Kızın Kulağından Bin Tane Karınca Çıktı

Hindistan'da kulak ağrısı şikayetiyle hastaneye giden Shreya Darji isimli küçük kızın kulağından bin tane dev karınca çıkarıldı. Bu skandal olay, Hindistan'ın Deesa ilçesinde yaşandı. 12 yaşındaki Shreya Darji isimli küçük kızın anne ve babası, kızlarının kulağından günde ortalama 15-20 dev karıncanın dışarı çıktığını ifade etti.

Shreya Darji isimli küçük kız, bu skandal sorunu geçen sene Ağustos ayında yaşamaya başladı. Ebevenyleri tarafından kulak ağrısı şikayetiyle hastaneye götürülen Shreya Darji isimli küçük kızın kulak kanalında doktorlar karıncalar olduğunu ifade etti. Bu zamanda kadar doktorlar Shreya Darji isimli küçük kızın kulağından yaklaşık bin tane dev karınca çıkardı. Ancak yapılan tüm tedavi yöntemlerine rağmen Shreya Darji'nin kulağındaki sorun ve dev karıncalar artmaya devam etti.

KÜÇÜK KIZIN KULAĞINDA SORUN YOK

Shreya Darji isimli küçük kızın ebeveynleri her yöntemi denediklerini ancak dev karıncalardan kurtulamadıklarını belirtti.

Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Dr. Jawahar Talsania, "Yapılabilecek tüm taramaları yaptık. MRI ve CT taramalarına rağmen her şey çok normal görünüyor. Shreya Darji'nin kulaklarında hiçbir anormallik bulamadık. Karıncaların bazen ısırmaları dışında küçük kız hiçbir acı çekmiyor. Kulak kanallarında herhangi bir hasar da tespit etmedik" değerlendirmesinde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal