Estetikte Altın Ütü Dönemi

Estetik Uzmanı Elif Servet Çetin yaklaşık 30 dakika süren Pelleve Altın Ütü sistemiyle kırışıklıklardan kurtulmanın ve cildi sıkılaştırmanın mümkün olduğunu söyledi.

14.01.2016-11:30 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Estetikte Altın Ütü Dönemi

Altın Ütü – Pelleve yönteminin cildin kırışıklıklardan arınmış ve gergin bir ifadeye sahip olmasında son derece başarılı bir uygulama olduğunu belirten Estetik Uzmanı Elif Servet Çetin “Pelleve Altın Ütü sistemi, teknolojinin son olanaklarından yararlanılarak geliştirilmiş ve cerrahi olmayan etkili bir yöntem olduğunu söyledi. 

DETAYLI BİLGİ İÇİN ;

0533 047 33 91

Cilt üzerinden yapılan uygulamayla hafif ve orta derecedeki kırışıklıkların azaltılmasını sağlıyor. Yeni cilt germe yöntemi olan Pelleve ile, ameliyat masasına yatmadan gençleşmek mümkün. Pelleve Altın Ütü sistemiyle cilt yaşlanmasını öteleyebiliyoruz. Geliştirilmiş radyo dalgası teknolojisi ve patentli uygulama başlıkları kullanıldığı için, cilde zarar vermeden yenilenme ve doğal bir tazelik oluşturan Pelleve, adeta cilt kumaşını değiştiriyor.

Altın Ütü sistemiyle kırışıklıklar azalırken, vücuda kesinlikle yabancı bir madde verilmemektedir. Uygulama esnasında kişinin cildinde sadece sıcaklık artışı hisseder. işlem sayesinde cilt altındaki zayıflamış, boyları uzamış ve incelmiş kolojenlerin yapısının sıcaklıkla bozulmasının hedeflendiğini bildirdi. Isı etkisiyle uzun çizgilerin bağının çözülerek kısalmasının, dolayısıyla da kırışıklıkların giderilmesini sağlar.

Pelleve’nin bir ışık sistemi olmaması nedeniyle, her cilt tipinde uygulanabilir bronz tende bile uygulama yapılabilmesi sistemi diğer cilt gençleştirme yöntemleri arasında daha avantajlı kılar. Estetik Uzmanı Elif Servet Çetin 1 ay arayla 3 seans önerildiğini söyledi.“Hastalarımız Pelleve Altın Ütü sistemiyle uzun süreli sonuçlar için istedikleri zamanlarda ek tedavi seçeneklerini de uygulayabilme imkanına sahipler. Pelleve Altın ütü tedavisi yüz ve boyun bölgelerinde istenmeyen kırışıklıkların azaltılması için en etkili, efektif, güvenli ve cerrahisiz bir tedavi yöntemi. Ayrıca göz çevresine uygulanan tek sistem olma özelliğine sahip” diye konuştu.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal