Ünlü Çiftlerin Aralarındaki Yaş Farkı

Ünlü çiftlerin aralarındaki yaş farklarına, Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan arasındaki yaş farkına, Murat Boz ve Aslı Enver arasındaki yaş farkına galerimizden ulaşabilirsiniz.

06.12.2016-11:59 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Ünlü Çiftlerin Aralarındaki Yaş Farkı

ÜNLÜ ÇİFTLERİN ARALARINDAKİ YAŞ FARKI

Söz konusu aşk olduğunda, birçok ünlü yaş farkını önemsemiyor.

NESLİHAN ATAGÜL - KADİR DOĞULU, 9 Temmuz Cuma akşamı evlenen çiftin arasında 10 yaş fark var. 

PINAR DİLEK - TARKAN, Nisan ayında dünya evine giren Tarkan ve eşi arasında 13 yaş fark bulunuyor. 

BERGÜZAR KOREL - HALİT ERGENÇ, 1970 doğumlu Halit Ergenç ile 1982 doğumlu Bergüzar Korel 2009 yılında evlendi. Aralarında 12 yaş farkı var. Çiftin Ali adında bir oğlu dünyaya geldi.

PINAR ALTUĞ - YAĞMUR ATACAN, Pınar Altuğ Yağmur Atacan çiftinin evlilikleri de bir döneme damgasını vurmuştu. Aralarında 10 yaş bulunan çift, 2008 yılında evlendi. Çiftin Su isminde bir kız çocukları var. 

CHLOE LOUGHNAN - SERDAR ORTAÇ, Serdar ve Chloe'nin arasındaki yaş farkı 22. Hatta Serdar Ortaç Chloe'nin babasından da büyük. 

ASLI ENVER - MURAT BOZ, Murat Boz ve Aslı Enver’in birlikte rol aldıkları “Kardeşim Benim” filminde başlayan dostlukları aşka dönüşmüştü. Çiftin arasında 4 yaş fark var. 

SERENAY SARIKAYA - KEREM BÜRSİN, Aşkları magazin gündemine bomba gibi düşen çiftin arasında 4 yaş fark var. 

ŞEYMA SUBAŞI - ACUN ILICALI, Mayıs 1969 doğumlu Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Şeyma Subaşı ile arasında 21 yaş farkı var. 

SİNEM KOBAL - KENAN İMİRZALIOĞLU, Geçtiğimiz Mayıs ayında dünya evine giren çiftin arasındaki yaş farkı. Kenan İmirzalıoğlu 42 , Sinem Kobal ise 29 yaşında. Yani aradaki yaş farkı 13. 

BEYZA ŞEKERCİ - ENGİN HEPİLERİ, Engin Hepileri ve Beyza Şekerci, “İntikam” dizisinin setinde başlayan aşklarına 2015 yılında evlilikle resmiyet kazandırmıştı. Ünlü çiftin arasındaki yaş farkı 10. 

GÜLŞEN - OZAN ÇOLAKOĞLU, Haziran ayı başında yurt dışında evlenen Gülşen ve Ozan Çolakoğlu arasında ise 4 yaş farkı var. 

BAŞAK DİZER - KIVANÇ TATLITUĞ, Şubat ayında Paris'te dünya evine giren çiftin arasında 3 yaş fark var. 

ARZUM ONAN - MEHMET ASLANTUĞ, Mehmet Aslantuğ ile arasında 12 yaş fark bulunan Arzum Onan, verdiği bir röportajda şöyle demişti: "Yaşıtım biriyle mutlu olamazdım ben. Yani onun olgunluğu, hayat tecrübesi, olaylara bakış açısından anlıyorum ki, o 12 yaş fark, olması gereken bir fark." 

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal