Sevilen Dizi 'İçerde'nin' Final Tarihi Belli Oldu!

Show TV ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran 'İçerde' dizisinin final tarihi belli oldu.

25.04.2017-10:44 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Sevilen Dizi 'İçerde'nin' Final Tarihi Belli Oldu!

Show TV ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan 'İçerde' dizisinin final tarihi belli oldu. Geçtiğimiz bölümde dizide Melek karakterine hayat veren Bensu Soral, ölerek diziye veda etti. Meleğin ölmesi sonrasında 'İçerde' dizisinin final yapacağı da kesinleşmiş oldu. Reyting rekortmeni dizisi 'İçerde'nin' final tarihi 39. bölümde yapılacak.

Her yayınlandığı bölümde reyting rekorları kıran 'İçerde' dizisinde Melek karakterine hayat veren başarılı oyuncu Bensu Soral diziye veda etti. Ünlü oyuncu Bensu Soral, diziden ayrıldıktan sonra şu açıklamayı yaptı. "Bu meslek bana cok sey öğretti. Öncelikle her daim hissettiğim, melek gibi insanlar ile olan şartsız sevgiyi... ve bu sevgiye layık olabilmek adına gücümün alnımın terince her şeyi yapabilmeyi... umarım buna layık olabilmişimdir, umarım bundan sonra ki tüm işlerimde de layık olabilirim... Başta tüm izleyen ve destek veren tüm sevenlerimiz olmak üzere ay yapım ailesine ve çok değerli yönetmenlerime, oyuncu arkadaşlarıma ve ekibimize sonsuz teşekkürler saygı ve sevgilerimle" diyerek resmen ayrıldığını açıklamış oldu. 

SEVİLEN DİZİ FİNAL YAPIYOR

Show TV ekranlarında yayınlanan 'İçerde' dizisi aldığı yüksek reyting sonrası devam edeceği gündemdeydi. Ancak dizinin oyuncularla ilk olarak yaptıkları anlaşma gereği 39. bölüm üzerinden final yapılacağı açıklanmıştı. Dizide Melek rolüne hayat veren ünlü oyuncu Bensu Soral'ın dizide senaryo gereği ölmesinden sonra 'İçerde' dizisinin 1 sezon süreceği ve sezon sonunda final yapacağı kesinleşmiş oldu. Sevilen dizi 'İçerde'nin finalinde kardeşler bulaşacak ve dizi tamamen bitmiş olacak.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal