Reyting Rekortmeni Türk Dizilerinin Çekildiği Mekanlar

Türk dizilerinin çekildiği mekanlara, Hayat Şarkısı dizisinin çekildiği mekana, Aşk Laftan Anlamaz dizisinin çekildiği mekana, Vatanım Sensin dizisinin çekildiği mekana galerimizden ulaşabilirsiniz.

10.01.2017-13:53 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Reyting Rekortmeni Türk Dizilerinin Çekildiği Mekanlar

TÜRK DİZİLERİ NERELERDE ÇEKİLİYOR?

Severek izlediğimiz, reyting rekortmeni olan Türk dizilerinin çekildiği mekanlar...

ANNE

Çekimler, Balıkesir Bandırma‘da başladı. İlerleyen bölümleri ise Beykoz başta olmak üzere İstanbul’daki farklı semtlerde çekilmeye devam ediyor.

BODRUM MASALI

Baş rollerinde Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Toprak Sağlam, Alperen Duymaz, Hilmi Cem İntepe, Dilan Deniz Çiçek ve Bora Cengiz'in oynadığı Bodrum Masalı dizisi Bodrum’un Bitez mahallesinde çekiliyor.

AŞK LAFTAN ANLAMAZ

Aşk Laftan Anlamaz dizisinin büyük bir bölümü İstanbul Kağıthane Merkez Bağlar Caddesi No 16, 34406 Sarte (Tarık Ediz Giyim Mağzası) adresinde çekiliyor.

CESUR VE GÜZEL

Cesur ve Güzel'in çekildiği Polonezköy'de 54 dönümlük bir arazi üzerine kurulu olan çiftlik evi Simavi Ailesi'nin.

HAYAT ŞARKISI

Diziye ev sahipliği yapan Beyaz Köşk, Bebek’te. İlk bölümün çekimleri Berlin'de daha sonra İstanbul'da Beykoz ve diğer semtlerde devam ettiği belirtildi. Köy çekimleri Bursa Mudanya Güzel Köy de çekilmiştir.

İÇERDE

İlk olarak Kebapçı Celal’in mekanıyla başlayalım. Hasköy’de bulunan Safiye Sultan Cafe Celal’ın kebapçısı. Umut’un Ev Yemekleri ise Üsküplü Caddesi’nde bulunan Üsküplü Çakır Ağa Cami’nin yanında bulunuyor. Dizinin diğer sahnelerinin de Balat, Kuzguncuk Makastar Sokak ve Beyoğlu ile Karaköy ağırlıklı olduğu düşünülüyor.

KARA SEVDA

Baş rollerinde Neslihan Atagül (Nihan) ve Burak Özçivit'in (Kemal) oynadığı Kara Sevda'nın ilk bölümü Zonguldak'ta çekildi. Nihan ve ailesinin oturduğu ev İstinye – Yeniköy yolu üzerinde. Kemal’in ailesinin evi Üsküdar Kuzguncuk’ta, Emir Kozcuoğlu şirketi ise Acıbadem Üniversitesi’nde.

KİRALIK AŞK 

Dizide Defne’nin (Elçin Sangu) evinin bulunduğu semt Sarıyer. Kiralık Aşk'ın ilk sezonunda Ömer ve Defne'nin sık sık görüldüğü ofis ise Bahçelievler’de. Dizinin bu sezon ki bölümleri ise İstanbul Beylikdüzü'nde çekiliyor.

KIRGIN ÇİÇEKLER

Kırgın Çiçekler dizisinin seti Kadıköy’e bağlı Koşuyolu semtinde kurulmaktadır. Dizinin ağırlıklı sahneleri bu semte çekiliyor. Yetimhane de Koşuyolu’ndadır. Capitol alışveriş merkezinin arka taraflarında Kadıköy’e inerken yer alan bu semte meraklı izleyiciler akın ediyor. Eylül, Cemre, Songül ve Kader’in gittiği kolej ise Fenerbahçe kolejidir.

NO: 309

Dizide Demet Özdemir’in canlandırdığı Lale karakterinin hem çiçeklik yaptığı hemde yaşadığı ev Rasathane Çengelköy’de Çiçek bahçesi olarak biliniyor. Furkan Palalı’nın hayat verdiği Onur karakterinin yaşadığı lüks villa ise Tuzla’da bulunuyor. Dizinin çekimleri İstanbul’da devam ederken dizinin ilk bölümleri de İzmir Karşıyaka’da çekilmişti.

POYRAZ KARAYEL

İstanbul'da Çekmeköy'de Hamidiye Mahallesi'nde çekimler sürüyor. Kadıköy'de Kemal Atatürk Anadolu Lisesinin yanında pembe renkli ev olarak biliniyor.

VATANIM SENSİN

Çekimler için İstanbul, İzmit, İzmir ve Ege bölgesinin çeşitli semtlerinde özel çekim alanları oluşturuldu.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL

Diriliş Ertuğrul dizisi ise ilk sezonunda İstanbul - Riva ve Beykoz Kundura Fabrikası’dan setlerinde çekildi.Özellikle Riva’da oba ve savaş sahneleri çekilen Diriliş Ertuğrul dizisinin diğer sahneleri daha çok Beykoz bölgesinde kurulan sette çekildi.

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ

Ataşehir Brandium AVM’nin arkasında galeri, Koşuyolu, Ünal beyin konağı Koşuyolunda Validebağ Korusu'nda. Dizi İstanbul’un farklı ilçelerinde çekiliyor. Ancak çekimlerin büyük çoğunluğu İstanbul Anadolu yakası Çamlıca’da gerçekleşiyor.

HAYAT BAZEN TATLIDIR

İstanbul Fatih’te Cağaloğlu Anadolu Lisesinde.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal