Kıvanç Tatlıtuğ'dan Eşine Yorum Yapan Takipçiye Şok Sözler!

Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ evliliğine, Başak Dizer'in instagram paylaşımlarına, Kıvanç Tatlıtuğ'un takipçisine yaptığı yoruma galerimizden ulaşabilirsiniz.

27.01.2017-14:38 - (Son Güncelleme: 24.03.2020-10:34) Kıvanç Tatlıtuğ'dan Eşine Yorum Yapan Takipçiye Şok Sözler!

19 ŞUBAT'TA EVLENMİŞLERDİ

Genç kızların gönlünde taht kuran Kıvanç Tatlıtuğ ve aynı projede tanışıp aşk yaşamaya başladığı Başak Dizer ile nikah masasına oturmuştu.  Çiftin 14 Şubat Sevgililer Günü'nde evlenecekleri iddia ediliyordu ancak nikah tarihi19 Şubat olarak belirlenmişti.

ANNESİ DÜĞÜNE KATILMAMIŞTI

Sadece 40 kişinin davetli olduğu törene Tatlıtuğ’un annesi Nurten Tatlıtuğ sağlık sorunları nedeniyle katılamamış, ancak ünlü oyuncu annesine nikâh anını 3G sistemiyle canlı olarak izletmişti. Aralarında Kıvanç Tatlıtuğ’un kardeşleri Cem Tatlıtuğ, Tugay Tatlıtuğ ve eşi Ebru Tatlıtuğ, yakın dostları Kıvanç Kasabalı-Sedef Avcı, İlker-Sanem Ayrık, Ece Yörenç, Hilal Saral ile Gökhan Uyan’ın da olduğu davetliler, tören sonrası düzenlenen partiye katılmıştı.

ANLAŞAMADIKLARI İDDİA EDİLDİ

İkilinin yakın çevresinden sızan haberlere göre; çift eski mutlu günlerini mumla arıyor. Çünkü son dönemde pek anlaşamadıkları, hatta evde kavga gürültünün bol olduğu konuşuluyordu. İkilinin en büyük sorunlarının ailevi meseleler olduğu iddia ediliyor. Kıvanç Tatlıtuğ'un annesinin bir türlü Başak Dizer'i gelin olarak kabul etmemesi, ilişkilerin gerilmesine neden oldu. Bu durum, Dizer'i ailenin diğer üyelerine karşı da soğuttu.

TAKİPÇİSİNDEN BAŞAK DİZER'E HAKARET!

Çift, tüm bu iddiaları yalanlayarak aşklarını dolu dizgin yaşamaya devam ediyor. Başak Dizer, geçtiğimiz gün sayfasında eşi Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte yer aldığı bir kareyi paylaştı. Dizer’in paylaşımın ardından Instagram’da bir kullanıcı Dizer’e ne işin var senin çirkin kadın o yakışıklının yanında yorumunda bulundu.

"NE KADAR SAYGISIZ, NE KADAR SEVİMSİZ NE KADAR ŞUURSUZ, NE KADAR BOŞ İSLERLE UĞRASAN BİR İNSANSIN SEN"

Bunun üzerine uzun süredir sosyal medya hesabını kullanmayan Kıvanç Tatlıtuğ, sessizliğini bozdu. Ve o takipçiye şöyle seslendi: Terbiyesizlik yapma! Önce senin "bu şahıs" dediğin insanın adı Başak soyadı Tatlıtuğ! Önce bunu bir öğren. Senin değil kimsenin haddine düşmez benim evliliğimle ilgili yorum yapmak. Mutsuzluğunu, kötü kalbini git başka yerlerde bileyle. Oğlum sen ve senin gibi böyle yorumlar yazan arkadaşlar! Siz ne zaman hangi ara bu kadar kötü kalpli insanlar oldunuz?

Ne kadar saygısız, ne kadar sevimsiz ne kadar şuursuz, ne kadar boş islerle uğrasan bir insansın sen. Sana tavsiyem sen de git birini sev, içinde zerre sevgi yoksa da yine sevmeye çalış, baktın yok olmuyor sen harbi kötü kalpli bir arkadaşsın!O zaman tekrar sevmeye çalış! Yani anlayacağın insanlara saygısızlık yapıp b.. atacağına, onları sevmekten, yaptığı seçimlere saygı duymaktan, hayatına ve aile yaşantısına verdiği özene saygı duymaktan vazgeçme!

Ve bana sakın "eleştiriye açık olmuyorsan fotoğraf koyma gibi aptal aptal yorumlar da yapma" ben istediğim fotoğrafı koyarım! Burası benim sayfam! Eleştiriye her zaman açık oldum AMA benim ailemle ve esimle ilgili söylenen her söze dikkat edilecek!

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal