Kerimcan Durmaz'ı Kimler Dövdü?

Kerimcan Durmaz, sahne aldığı barda 20 Kişiden Dayak Yedi!

02.12.2016-14:15 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Kerimcan Durmaz'ı Kimler Dövdü?

Samsun'da sahne aldığı barda saldırıya uğrayan Kerimcan Durmaz'la ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı. Saldırı esnasında Kerimcan Durmaz mekan önünde eli sopalı bir grup tarafından darp edildi. Kaşı patlayan, elmacık kemiği zarar gören Kerimcan Durmaz'ın tedavisi İstanbul'da devam ediyor.

Sosyal medya fenomeni Kerimcan'ın sahne aldığı mekanda en ön sırada masa ayırtan dört kişiden biri Kerimcan Durmaz'ın DJ masasına şişe fırlatıyor ve Kerimcan Durmaz panikle sokağa kaçıyor. Sokakta ise onu kırık şişe camları, palalarla bekleyen bir grupla karşılaşıyor.

Kerimcan Durmaz sokakta 20 kişinin arasında kalıp dayak yiyor. Durmaz'ın yakın arkadaşı duyduğu çığlıklar üzerine sokağa çıkıyor ve Kerimcan Durmaz'ı baygın olarak buluyor. Olay yerine ambulans ve polisler gelene kadar saldırganlar kaçıyor.

Sabah saatlerinde İstanbuk'a getirilen Kerimcan'ın  saldırıda kaşı patlamış ve elmacık kemiği de zarar görmüş. Psikolojik ve fiziksel anlamda zarar gören Durmaz'ın içine kapandığı ve bir süre sahnelere çıkmayacağı açıklandı.

Kerimcan Durmaz'ın tedavi gördüğü hastaneye gelen anne Durmaz oğlunun sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı: "Kerimcan çok iyi. Sağlığı yerinde. Bugün müşade altında tutulacak. Hiçbir sorun yok. 'Dayak yedi' diye bir şey yok. Yüzünde hiçbir hasar yok."

Olayın üstüne Samsun'da konserleri olan Gülşen ve Berkay konserlerini iptal etti.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal