İzdivaç Programından Ayrılıp, İşte Benim Stilim'e Giren Kim?

Evlilik programlarında aradığını bulamayan genç kız, İşte Benim Stilim'e katıldı...

06.12.2016-10:07 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) İzdivaç Programından Ayrılıp, İşte Benim Stilim'e Giren Kim?

İşte Benim Stilim'in yeni yarışmacısı, 2 sezon kadar Esra Erol ve Zuhal Topal'ın izdivaç programlarında taliplerini aradı.

İzdivaçta yeterli şöhreti bulamayınca 'Evlenmekten vaz geçtim. Çünkü benim ruhumda tarz var.' diyerek stil yarışmasına girdi.

Esa Erol'un İzdivaç programında yer alan Deniz Saral ardından Zuhal Topal'ın programına geçti. Deniz Saral oraya da Birkan'a talip olarak katılmış. Ardından programda gelin adayı olarak devam etmiş. Bir ay öncesine kadar da o programda taliplerini arıyordu.

Deniz Saral evlilik programları dışında İşte Benim Stilim yarışmacılarının yakından tanıdığı eski bir yarışmacının da yakın arkadaşı. İşte Benim Stilim birincisi olan Emel Özkızıltaş ile Deniz Saral çok yakın arkadaşlar.

Deniz Saral İşte Benim Stilim'de birinci olan Emel Özkızıltaş'ı taklit ediyor. Konuşması ve mimikleri ile Emel'e benzeyen Saral, Nur Yelitaş'ın eleştirilerine hedef oldu.

'Azeri olduğum için davranışlarımın benzemesi normal' diyerek kendini savunan Saral, izdivaç programlarında yer alması ile ilgili de bir açıklamada bulundu.

Deniz Saral 30 yaşında ve iç mimar. Daha önce bir evlilik yapan Deniz Saral, güzellik salonu işletiyor.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal