Instagram'ın Yeni Fenomeni Dubai Prensi Kimdir?

İnstagramın yeni fenomenine, Dubai Prensi Hamdan bin Muhammed el Maktum'a, Dubai Prensi'nin instagram fotoğraflarına galerimizden ulaşabilirsiniz.

09.12.2016-16:03 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Instagram'ın Yeni Fenomeni Dubai Prensi Kimdir?

DUBAİ PRENSİ HAMDAN BİN MUHAMMED EL MAKTUM

Dubai Prensi Hamdan bin Muhammed el Maktum, yaşamından renkli anları takipçileriyle paylaşıyor.  İnstagram'da 4 milyonu aşkın takipçisi olan veliaht, dünyanın en zengin yakışıkları arasında 4.sırada. 

DÜNYANIN EN GÖZDE BEKARLARINDAN BİRİ

Dubai emirinin ikinci oğlu Hamdan bin Mohammed Al Maktoum şu an dünyanın en gözde ve zengin bekarlarından biri. Büyük abisinin hayatta olduğu dönemde dahi, Dubai tahtının veliahtı oydu. Sosyal medya üzerinde ise binlerce hayranı var. 

DAHA ÖNCE NİŞAN ATTI

Artık inceden evlenme vakti gelen prensin oldukça duygusal biri olduğu söyleniyor. Acaba geleneklere uygun olarak, münasip görülen bir prensesle mi evlenecek, yoksa aşk evliliği mi yapacak bilemiyoruz. Londra Ekonomi Okulundan mezun olduğundan beri de babasının yanında ve yönetimde yer alıyor. Tıpkı babası gibi, o da Dubai'nin özellikle turizm açısından ilerlemesi için çalışmalar yapıyor. Çocuklarla arası çok iyi olan prensin kendisinden küçük tam 10 kardeşi var. 

İNSTAGRAM'IN YENİ FENOMENİ ARAP PRENSİN PAYLAŞTIĞINA BAKIN

Dubai Prensi Hamdan bin Muhammed el Maktum şehirdeki en yüksek gökdelenlerinden birinin üstüne çıkarak çektiği fotoğrafları İnstagram'dan paylaştı. Dubai Veliaht Prensi 34 yaşındaki Hamdan bin Muhammed el Maktum,lüks telefonunu eline aldı ve şehri saran gökdelenlerden birinin çatısına çıktı. Maktum, bulutların üzerilerine çıkan ve adeta bir görsel şölen oluşturan gökdelenleri İnstagram hesabından paylaştı. Prens Maktum, paylaştığı video ile birlikte 'Aşağıda fırsatlar dünyası yatıyor' mesajını paylaştı. 

KENDİSİNİ ŞAİR OLARAK TANIMLIYOR

Kendisini "devlet adamı" ve "prens" gibi sıfatlarından önce "şair" olarak tanımlamayı tercih ediyor. 

İNSANLARIN BORÇLARINI SİLDİRİYOR

Bayram gibi belirli dönemlerde; bankalara borcu olan insanların borçlarını kimseye söylemeden ödediği ve sildirdiği söyleniyor. 

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal