İçerde'nin Minik'i Seyithan Özdemir'in Boyu Kaç?

seyithan özdemirin kim olduğuna, seyithan özdemirin oynadığı dizilere, içerde dizisi minik karakterinin kim olduğuna, içerde dizisi minik karakterinin boyunun kaç olduğuna galerimizden ulaşabilirsiniz.

08.11.2016-09:56 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) İçerde'nin Minik'i Seyithan Özdemir'in Boyu Kaç?

SEYİTHAN ÖZDEMİR KİMDİR

Oyuncu olmadan önce korumalık yapan Seyithan Özdemir, Muş doğumlu. Altı yıldır İstanbul'da yaşıyor ve korumalık yapıyor. 

HANGİ PROJELERDE YER ALDI?

Yönetmen Tolga Karaçelik ile tanıştıktan sonra filmi Sarmaşık'ta "Kürt" karakterini canlandırdı. Daha sonra "Baskın: Karabasan" ve "Hannas: Karanlıkta Saklanan" adlı korku filmlerinde yer aldı. Son olarak İçeride dizisinde koruma rolünü canlandırmaktadır. 

SEYİTHAN ÖZDEMİR'İN BOYU

Çiftçi bir anne ve babanın çocuğu olan Özdemir'in boyu 2,05 metre ve 8 kardeşin küçüklerinden. 

'ÜNLÜ OLMAK İSTEMİYORUM'  

34 yaşındaki oyuncu "İnsanlar fotoğraf çektirmek için yanıma geliyor. Rolümü ve beni çok sevdiklerini söylüyorlar. Hepsi güzel ama ben pek ünlü olmak istemiyorum" diyor.

Filme dâhil olma hikâyesi şöyle: “Yönetmen Tolga Karaçelik benim patronu aramış, böyle bir kişiye ihtiyacım var, diye. Uzun boylu, esmer birini istiyor. Patron da Tolga hocayla beni buluşturdu. Oturduk, konuştuk, anlaştık ve oynadım. Daha önce ‘Zengin Kız Fakir Oğlan’ dizisinde bir bölüm oynamıştım. Orada heyecan meyecan vardı. Burada daha sakindim ama daha zordu. Çünkü hiç konuşmuyorum.” 

Seyithan Özdemir normal hayatta da çok konuşmuyor ama dinlemeyi seven biri. Kendisi sakinliği sevse de filmde oynadığı karakterin suskunluğu onu pek mutlu etmemiş. Hissiyatını şöyle özetliyor: “Tolga hocayla çok sefer tartıştık. Beni buraya koydunuz, hiç konuşmuyorum. Diğer adam sürekli benimle dalga geçiyor. Benim tek repliğim yok. İnsan konuşmak istiyor. Diyalog olsa daha güzel olur. Ama sonuçta senaryo, yönetmen ne derse o. İnsan ister istemez diyalog koymak istiyor ama olmuyor.” 

Unutulmaz bir yüzün var. Günlük hayata yansımaları nedir?” diye sorulduğunda: 'Biz alıştık artık. Takdir-i ilahi. Yüzüm bana yabancı gelmiyor. Milletin kendi aralarında konuşmalarını önemsemiyorum. Çok tanınmak istemiyorum. Az ünlü olayım. Benim prensibim o. Tanınıyor olmak sıkıntı. Serbest gezemiyorsun, istediğin şeyleri yapamıyorsun. Abi fotoğraf çekelim, diyorlar. Sıkıntı.' diye cevap verdi. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal