Hanife Evlilik Programından Neden Ayrıldı?

Hanife'nin evlilik programından neden ayrıldığına, Hanife'nin instagram fotoğraflarına, gelin adayı Hanife Gürdal için yapılan yorumlara galerimizden ulaşabilirsiniz.

12.12.2016-11:54 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00)  Hanife Evlilik Programından Neden Ayrıldı?

EKRANDAN ÇEKİLEN MÜZMİN GELİN ADAYI HANİFE'DEN SÜRPRİZ NOT

Yıllardır izdivaçlarda boy göstermesine rağmen bir türlü kısmetini bulamayan müzmin gelin adayı Hanife, birkaç gündür ekranda yoktu. Kanal yönetimi de konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmamıştı. Hanife'nin akıbeti merak ediliyordu. Gerek sosyal medyada, gerekse internet sitelerinde hemen şu iddia atıldı ortaya: “Hanife, acaba daha yüksek bir aylık karşısında başka bir programa transfer mi oldu?” 

HANİFE'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Çok geçmeden “kara haber” geldi Hanife’den… Kendisine gelen taliplerin hiçbirini beğenmemesiyle ünlü Hanife, şöyle bir açıklama yaptı sosyal medya hesabından. Başka bir yere transfer olmak için programdan ayrılmadığını vurguladı. Hanife Gürdal’ın açıklaması şöyle: “Artık sağlığım iyi olmadığı için programa ilerleyen zamanda da devam etmeyeceğim. Hakkımda yapılan olumsuz yorumlar beni ve ailemi üzüyor. Bu sebepten çok yakında sosyal medya hesabımı da kapatacağım.” 

ALİ EYÜPOĞLU'NUN GÜNDEMİNDE

Fenomen gelin adayı Hanife Milliyet magazin yazarı Ali Eyüboğlu'nun da gündemindeydi. Eyüpoğlu Hanife'nin yeni aldığı sürpriz kararı bugünkü köşesinde böyle duyurdu: Hesabı gizli olmasına rağmen Instagram’da 465 bin takipçisi olan Hanife’nin haberini kullanan sitelerdeki yorumlara baktım. Her Hanife haberinin altında bir sürü yorum… Hanife için vakit ayırıp, haberinin altına yorum yazanların, izdivaç programlarını izleyenlere kızmasına ne demeli? 

Hanife, söylediği gibi yaptı, o hesabını kapattı, ama “Sil baştan başlamak gerek bazen” diyerek kendine yeni bir hesap açtı ve eskisine şu notu yazdı: “Bu hesabımı artık kullanmıyorum. Beni yeni hesabımdan takip edebilirsiniz canlarım.” Hanife fanlarının karalar bağlamasına gerek yok. “Müzmin gelin adayı” Hanife, kendine “yeni bir sayfa” açtığına göre vardır size bir sürprizi. 

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal