Hande Yener'den Evlilik Açıklaması: 'Hayırlısı'

Hande Yener ve sevgilisi Ümit Cem Şenol, Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.

15.04.2017-12:33 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Hande Yener'den Evlilik Açıklaması: 'Hayırlısı'

Ünlü popçu Hande Yener sevgilisi Ümit Cem Şenol ile birlikte geldiği Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere takıldı. Ünlü şarkıcı Hande Yener, sevgilisi Ümit Cem Şenol ile birlikte geldikleri Zorlu Alışveriş Merkezi'nde mağazaları dolaşıp, alışveriş yaptılar. Ünlü popçu Hande Yener, magazin muhabirlerine şu açıklamayı yaptı: ''Herkes gibi bizde evlenmek istiyoruz ama her şeyin hayırlısı'' ifadesini kullandı. Ünlü popçu Hande Yener ve sevgilisi Ümit Cem Şenol, arabalarına geçerek Zorlu Alışveriş Merkezi'nden ayrıldı.

HANDE YENER KİMDİR?

Ünlü şarkıcı Hande Yener, 1973 yılında İstanbul'un Kadıköy ilçesinde dünyaya geldi. Ünlü şarkıcı, ortaokulu bitirdikten sonra konservatuvar eğitimi almak istedi. Ailesi ünlü şarkıcının bu isteğini reddedince, Erenköy Kız Lisesi'nde okumaya başladı. Lise öğrenimine 2. sınıfta ara veren ünlü şarkıcı, henüz 17 yaşındayken Uğur Kulaçoğlu ile dünyaevine girdi. 1991 yılında, Uğur Kulaçoğlu'ndan Çağın adında bir erkek çocuğu dünyaya getirdi. Oğlunun doğumundan 2 yıl sınra eşi Uğur Kulaçoğlu'ndan boşanan ünlü şarkıcı Hande Yener, şam dersleri almaya başladı.

Şarkıcı Hülya Avşar aracılığı ile, Sezen Aksu ile görüşen Hande Yener, minik serçenin vokalistliğini yapmaya başladı. Sezen Aksu'ya 'Deli Kızın Türküsü' albümünde vokallik yaptı. 3 sene boyunca Antalya'da sahnelere çıkan Hande Yener, kendini pişirdikten sonra İstanbul'a dönerek stüdyo albüm hazırlıklarına başladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal