Emre Kınay ile Tolga Sarıtaş Neden Kavga Etti?

Güneşin Kızları dizisinde oynayan Emre Kınay ve Tolga Sarıtaş'a, aynı projede yer alacak olan ikilinin istediği ücrete, Emre Kınay'ın Tolga Sarıtaş'a sinirlenme nedenine, ünlü oyuncuların bölüm başı ne kadar ücret aldıklarına galerimizden ulaşabilirsiniz.

06.12.2016-11:39 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Emre Kınay ile Tolga Sarıtaş Neden Kavga Etti?

TOLGA SARITAŞ, EMRE KINAY'I ÇILDIRTTI!

'Muhteşem Yüzyıl'la ünlenen Tolga Sarıtaş, şöhret bunalımına girdi! Genç oyuncu Tolga Sarıtaş, şöhret rüzgarına çabuk kapıldı...  

GÜNEŞİN KIZLARINDA OYNADILAR

Emre Kınay ve Tolga Sarıtaş geçtiğimiz yıl 'Güneşin Kızları' adlı dizide oynamıştı. Dizide, birbirleri ile çok da iyi geçinemeyen baba-oğlu canlandırıyorlardı. İkilinin arası ise şu aralar pek gergin.

TOLGA SARITAŞ BÖLÜM BAŞI 170 BİN TL İSTEYİNCE, EMRE KINAY ÇILDIRDI

 25 yaşındaki oyuncu, Emre Kınay'la rol alacağı diziden bölüm başı 170 bin TL istedi. Bunu duyan usta oyuncu, toplantıda çılgına döndü.

UKALA TAVIRLARIYLA HERKESİ ÇILDIRTTI

Proje için gerçekleştirilen toplantıda ukala tavırlarıyla da herkesi sinirlendirdiği iddia edilen Sarıtaş'ın dudak uçuklatan talebi karşısında Emre Kınay, küplere bindi. Kınay, genç oyuncunun istediği astronomik ücrete "Oyunculukta senin yaşın kadar tecrübem var. Ben bile bu dizi için bölüm başı 60 bin liraya 'evet' dedim. Birkaç dizide oynayınca kendini yıldız mı sandın?" diye tepki gösterdiği iddia edildi. 

SU ŞİŞESİNİ FIRLATIP, SENARYOYU YIRTTI

Siniri geçmeyen 46 yaşındaki oyuncunun su şişesini yere fırlatıp senaryoyu da yırtıp attığı konuşuluyor. Bir anda kaşesini 2-3 katına çıkaran Tolga Sarıtaş yüzünden dizi projesi de rafa kalktı.  Bu arada Halit Ergenç, Kıvanç Tatlıtuğ ve Kenan İmirzalıoğlu gibi rol aldığı dizilerle milyonları ekrana kilitleyen ünlü oyuncular, bölüm başı ortalama 120 bin ile 140 bin lira arasında değişen ücretler alıyor.

KİM NE KADAR ALIYOR?

Halit Ergenç 140 bin, Kıvanç Tatlıtuğ 130 bin, Kenan İmirzalıoğlu 130 bin, Kerem Bürsin 80 bin, Çağatay Ulusoy 70 bin, Burak Özçivit 60 bin, Haluk Bilginer 50 bin, Mehmet Aslantuğ 50 bin, Aras Bulut İynemli 45 bin TL alıyor.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal