Deren Talu'dan Çıplak Fotoğraf Açıklaması

Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu'ya, Deren Talu'nun instagram fotoğraflarına, Deren Talu'nun çıplak ve iç çamaşırlı fotoğraf açıklamasına galerimizden ulaşabilirsiniz.

21.01.2017-15:20 - (Son Güncelleme: 24.03.2020-11:25) Deren Talu'dan Çıplak Fotoğraf Açıklaması

DEREN ANNESİNİ GEÇECEK

Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu. Son zamanlarda en çok konuşulan isimlerden biri. 1996'da Amerika'da doğan Deren Talu birçok isim tarafından merak ediliyor. Defne Samyeli'nin kızı olarak tanıdığımız Deren Talu, annesini geçeceğe benziyor. Defne Samyeli'nin kızı 20 yaşındaki Deren Talu, annesinin izinden giderek ABD'de oyunculuk eğitimi alıyor. İlerleyen yıllarda ekranlarda sıkça adından söz ettirecek olan Deren, prensipleri hakkında şimdiden konuşmaya başladı.

"TÜRKİYE'DE OYUNCULUK YAPACAĞIM"

Talu, şu sıralar dünyaca ünlü modellik ajansı Elite Model Agency'de de mankenlik yapıyor. Modelliği ek gelir için yaptığını belirtti ve ekledi: "Türkiye'ye döndüğümde oyunculuk yapacağım."

"ÇIPLAK POZ VERMEM"

Mankenliği geçici iş olarak bellediğini itiraf etmekten sakınmayan Talu, bu yüzden prensipleri olduğunun altını çizdi.Net bir tavırla, "Çıplak ve iç çamaşırlı poz vermem" dedi. "Beni çıplak hayal etmelerini istemiyorum." ifadelerini kullandı.

55 BİN TAKİPÇİSİ VAR

İnstagram'daki takipçisi sayısı her geçen gün artan Deren Talu'nun şu an 55 bin takipçisi buluyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal