Deniz Seki'den Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Sürpriz

Deniz Seki, cezaevinde yazdığı yeni şarkısı "Büyümüşsündür"ü ilk kez "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz"da söyledi.

16.12.2015-12:57 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Deniz Seki'den Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da  Sürpriz
Deniz Seki, 13 aydır tutuklu bulunduğu Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda kameralar karşısına geçti. Sanatçı, çok uzun zamandan sonra "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz"ın son bölümündeki cezaevi sahnelerinde yüzünü gösterdi. Deniz Seki'nin dün yayınlanan sahnelerinde zayıfladığı gözlerden kaçmadı.

DENİZ SEKİ KAÇ YIL DAHA HAPİS YATACAK?

Dizi sonrasında yeniden gündeme gelen Şarkıcı Deniz Seki'nin aldığı ceza ve ne kadar cezası kaldığı yeniden merak edilmeye başlandı. Seki'ye verilen hapis cezası 6 yıl 3 ay iken 16 Kasım 2014'te yakalanarak cezaevine konulmuştu.

Uyuşturucu temin etmek suçlamasıyla 2 Şubat 2009'da tutuklanan Deniz Seki, 220 gün hapis yattıktan sonra 24 Ekim 2009'daki ilk duruşmasında tahliye edildi. Devam eden davada Özel Yetkili İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından, "kokain satın alıp içmek" ve "başkalarına uyuşturucu temin etmek" suçlarından 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. Cezasının Yargıtay'da onanması üzerine 30 Mayıs 2014'te hakkında yakalama kararı çıkarılan Deniz Seki, ortadan kayboldu. Ancak firariyken hukuki mücadelesini sürdürmeye devam etti. Önce "kadın hastalıkları" nedeniyle kanser olma riski bulunduğunu belirterek infazının ertelenmesini talep etti.

Adli Tıp Kurumu, Seki'nin hastalığının cezaevinde kalmasına engel olmadığı yönünde rapor hazırlayınca, infazın ertelenmesi talebi reddedildi. Seki'nin avukatları, bu sefer de adil yargılama hakkının ihlal edildiği gerekçesiyle Anayasa Mahkemesi'ne ve Adalet Bakanlığı'na başvurdu. Ancak bu başvuru henüz sonuçlanmadı.3.5 yıl daha hapis yatacak olan Seki, cezasının son 1 yılında denetimli serbestlikten yararlanabilecek.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal