Danla Bilic'in Videoları Sosyal Medyayı Salladı!

Danla Bilic'in kim olduğunu, sosyal medyanın yeni fenomeni Danla Bilic'e, Danla Bilic'in futbolcularla olan mesajlarına galerimizden ulaşabilirsiniz.

23.01.2017-14:40 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00)  Danla Bilic'in Videoları Sosyal Medyayı Salladı!

DANLA BİLİC KİMDİR?

Yaklaşık 2,5 ay önce Youtube'da açmış olduğu sıradışı makyaj kanalı ve her cuma 18:00'da yüklediği marjinal videolarıyla, kısa sürede binlerce takipçiye kavuşan ve hatta diğer Youtuber'ları sollayan bu kız: Danla Bilic. Danla Bilic, 22 yaşında Beykent Üniversitesi'nde Psikoloji bölümünde 2. sınıfı okuyor. 

"TRANS BİREYİM" DİYEREK İNSANLARI TROLLEDİ

Bu kız daha önce Twitter'da yerli ve yabancı futbolcuları trolleyip ifşa etmiş, sonrasında ben "Trans bireyim" diye yine sosyal medya kullanıcılarını kandırmaya çalışmıştı. Sonrasında açmış olduğu makyaj kanalıyla bir anda tanınmıştır. Aslına bakılacak olursa yaptığı makyajdan çok; makyaj konuları ve yaptığı tespitler, hemcinslerine yaptığı acımasız eleştiriler, umursamaz hareketler, doğallığı ya da bağlı olduğu 'Retorik Dijital' ajansın desteği, onu kısa sürede bu kadar popüler yaptı diyebiliriz.

DM'DEN FUTBOLCU DÜŞÜREN KIZ MAKYAJI

Instagram'da özel mesaj (DM) yoluyla futbolcularla görüşmeler yapan ve bu mesajların yayılmasına neden olan Danla Bilic, geçtiğimiz gün yine çok ilginç bir video ile karşımıza çıktı. Sosyal medya hesaplarından 'DM'den futbolcu düşüren kız makyajı' başlığıyla Youtube'a bir video yükleyen Danla Bilic, futbolcularla olan diyaloğunu anlattı. Alper Potuk, Nadir Çiftçi gibi birçok futbolcuyla mesajlaşan Bilic, o görüşmeleri nasıl yaptığını anlattı. Danla Bilic, gözüne kestirdiği futbolcuları trolledi haber sitelerine bu sebeple manşetlerde yer aldı. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal