Çağla Şikel'den Emre Altuğ'un İlişkisine Yorum Gecikmedi!

Emre Altuğ ve Buse Narcı aşkına, Emre Altuğ ve Buse Narcı ilişkisine Çağla Şikel'in yorumuna galerimizden ulaşabilirsiniz.

24.01.2017-10:31 - (Son Güncelleme: 24.03.2020-11:33) Çağla Şikel'den Emre Altuğ'un İlişkisine Yorum Gecikmedi!

EMRE ALTUĞ VE BUSE NARCI İKİ AYDIR BİRLİKTE

Buse Narcı, Özcan Deniz'in eski sevgilisi. İddiaya göre Narcı, iki aydır Emre Altuğ ile flört ediyor. Yeni yılı da Altuğ’un Ortaköy’deki evinde karşılayan çiftin bu beraberliği gözlerden uzak yaşamaya çalıştığı ileri sürülüyor.

ÇAĞLA ŞİKEL'DEN YORUM GECİKMEDİ

Şarkıcı Emre Altuğ ve Buse Narcı'nın 2 aydır aşk yaşadığı iddia edilmişti. Emre Altuğ'un eski eşi Çağla Şikel'den yorum gecikmedi. Çağla Şıkel, önceki gün annesi Asuman Hanım ve akrabalarıyla Kuruçeşme Fahham’da görüntülendi. Şikel'e, Buse Narcı ve Emre Altuğ birlikteliği soruldu.

"GERÇEKTEN ÖYLE BİR ŞEY VARSA MUTLULUKLAR DİLERİM"

“Emre’nin hayatında birinin olması çok normal, fakat beni ilgilendirmiyor. Şikel 'Gerçekten öyle bir şey varsa mutluluklar dilerim.' dedi.

HAKAN AKKAYA'NIN DEFİLESİNE ÇIKACAK

Hakan Akkaya’nın New York Moda Haftası’nda düzenleyeceği defilede podyuma çıkmaya hazırlanan ünlü manken, organizasyon için heyecanlandığını da söyledi. “Daha önce yurt dışında podyuma çıktım ama moda haftası çatısı altında podyumda yürümemiştim. Çok heyecanlıyım.” dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal