Çağatay Ulusoy Hastaneye Kaldırıldı!

Çağatay Ulusoy'un dizisi İçerde'ye, Çağatay Ulusoy'un hastalandığı haberine, Çağatay Ulusoy'un diziden ayrılacağı haberine galerimizden ulaşabilirsiniz.

12.01.2017-17:22 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Çağatay Ulusoy Hastaneye Kaldırıldı!

ÇAĞATAY ULUSOY İÇERDE'DEN AYRILIYOR MU HAYRANLARINI ÜZDÜ

Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli ile başrolü paylaştığı dizisi "İçerde" ile dikkati çekiyor. Çağatay Ulusoy hayranlarını üzdü.Son zamanlarda Aras Bulut İynemli ile başrolü paylaştığı dizisi ile dikkati çeken 26 yaşındaki genç oyuncu Çağatay Ulusoy'dan hayranlarını üzecek bir haber geldi.

YOĞUN TEMPOYA ALIŞAMADI

Bugüne kadar birçok farklı karaktere hayat veren başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy rol aldığı dizinin yoğun temposuna alışamadı. Zamanının çoğunu dizi setinde geçiren Ulusoy sağlığını ihmal etti. Ulusoy, yoğun çalışma temposu sonucunda hastanelik oldu. İçerde'nin temposuna alışamayan Ulusoy, hastanelik oldu.

Ulusoy son zamanlarında özel hayatına dikkat etmeyerek sağlığını ihmal etti. Bu sezon yeni bir dizide performans göstererek izleyicilerin dikkatini çeken yakışıklı oyuncunun hastalandığı belirtildi.Çağatay'ın son günlerde tedavi gördüğü ortaya çıktı. Ulusoy, son üç gündür karaciğer yağlanması sebebiyle Maslak'ta özel bir hastaneye gidip tedavi görüyor.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal