Arap İş Adamından Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'e Şok Teklif!

Ünlü çiftin düğünü için sponsorlar yarışa girdi...

24.01.2017-15:03 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Arap İş Adamından Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'e Şok Teklif!

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti Arap dünyasının gözde çifti haline geldiler. Fahriye Evcen bir kozmetik firmasıyla anlaşma imzaladı, şimdiyse Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in düğünü için Arap sponsorlar sıraya girdi.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, bu yaz hayatlarını birleştirmeye karar verince Türk firmalarının yanı sıra Arap markalar da çiftin düğününe sponsor olmak istiyorlar.

Arap bir iş adamı, ünlü çifte Dubai ve Katar'da balayı yapması için tam 2 milyon dolar teklif etti.

İddialara göre Arap bir işadamı, Fahriye Evcen'le Burak Özçivit'in bölgedeki şöhretini firmasının tanıtımı için kullanmak istiyor. İş adamı, ünlü çifte balayına özel ve Dubai ile Katar'ı kapsayan özel bir tur hazırladı.

İşadamı, ünlü çiftin konaklaması için Dubai'deki geceliği 3 bin 500 lira olan Jumeriah Dar Al Masyaf ile Katar'daki geceliği bin 500 lira olan W Doha Hotel & Residences'ı şimdiden rezerve ettirdi.

İkiliye rüya gibi bir balayı hediye etmek isteyen Arap girişimciler, Fahriye Evcen'le Burak Özçivit bu özel teklife 'evet' dediği takdirde ise ünlü çifte ayrıca 1'er milyon dolar da reklam ücreti verecek.

Burak Özçivit'in 1 Şubat'taki Dubai seyahatini "Hayaller gerçek oluyor. Bali Bey ile buluşun" diye duyuran organizatörler, yakışıklı oyuncunun sadece uzaktan görülebileceği alana giriş bilet fiyatlarını dahi 500 lira olarak açıkladı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal