Amerikan Basını Nusret'i Ti'ye Aldı

Sosyetenin kasabı Nusret'e, Nusret'in kim olduğuna, İngiliz basınına konu olan Nusret'e, Amerikan basının Nusret için söylediklerine galerimizden ulaşabilirsiniz.

13.01.2017-13:59 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Amerikan Basını Nusret'i Ti'ye Aldı

NUSRET KİMDİR?

Sosyetenin ünlü kasapçısı olan Nusret'in hayat hikayesi çok farklı. Erzurum'da başlayan yolculuk Arjantin'e kadar uzanıyor. 5 kardeşi olan Nusret'in babası maden işçisi. Parasızlık nedeniyle okulu bırakmak zorunda kalan Nusret Erzurum doğumlu. Maddi imkansızlıklar nedeniyle Faik Şahenk Ortaokulu’nu bıraktı ve kasaplığa başladı.

"GÜNDE 18 SAAT ÇALIŞTIM"

Bostancı kasaplar çarşısında, kasap çırağı olarak başladım. Aynı anda 10 ustayla bir dakika boş durmadan çalıştım. Hiç senelik izin yapmadım, mesai gözetmedim. Günde 18 saat aktiftim.

ARJANTİN'E GİTTİ

2007’de İstinye Park’ta kasap-restoran konsepti hizmete başladı. Bu oluşum beni heyecanlandırdı. 2008-2009’da ‘bu iş dünyada nasıl acaba?’ dedim. Arjantin, Amerika ve Japonya en iyisi oralara gitmeliydim.İnstagram'da 1 milyonu aşkın takipçisi bulunan Nusret yakın zamanda dünya fenomeni olacak gibi duruyor.

İNGİLİZ BASININDAN SONRA AMERİKA BASINI Tİ'YE ALDI

Cemiyetin ünlü kasabı Nusret Gökçe ününe ün katmaya devam ediyor. İngiliz basınında yer aldıktan sonra dünyada ünlü yıldız Bruno Mars tarafından paylaşılan twitte kendine yer alan buldu. Nusret bu kez de Amerika'da en çok izlenen talk show programına konuk oldu. Her yaptığı olay olan, İnstagram paylaşımları 1 milyondan fazla izlenen Nusret'in biyografi kısmına şu yazıyor: Türkiye Dubai yakında dünya! Nusret, bu iletisiyle hedefine adım adım ilerlediğini bir kez daha kanıtladı. 

"KIRMIZI ETİN CHRİSTİAN GREY'İ"

Ünü sınırları aşan Nusret, İngiliz basınından sonra şimdi de Amerika'daki stand up programına konu oldu. ABD'de 'Late Late Show' programına konu oldu.'Late Late Show' programında sunucu James Corden, 'Bu adam kırmızı etin Christian Grey'i olabilir' diyerek ünlü kasabı ti'ye aldı. Nusret'in sosyal medyada paylaştığı et tokatladığı ve et yoğurduğu videoları izleten Corden, 'Et yoğurmanın et yoğurma isteği uyandırması çok nadirdir, kafamda evde barbekü partisi verirken böyle gözüktüğümü canlandırıyorum' diyerek izleyenleri kahkahalara boğdu.



 



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal