Adnan Oktar'ın Kedicikleri Kim?

Adnan Oktar'ın kim olduğuna, Adnan Oktar ve kediciklerine, Adnan Oktar'ın kedicikleri neden dans ettirdiğine galerimizden ulaşabilirsiniz.

15.12.2016-14:55 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Adnan Oktar'ın Kedicikleri Kim?

ADNAN OKTAR, BEŞİKTAŞ SALDIRISI SONRASI ATTIĞI TWEET'LE İLGİLİ ÇIKAN HABERLERE YANIT VERDİ!

10 Aralık'ta İstanbul Beşiktaş'ta terör örgütü PKK tarafından düzenlenen terör saldırısı sonrasında Adnan Oktar'ın attığı tweet dikkat çekti. Oktar attığı tweet'le ilgili medyada çıkan haberlere internet sitesi üzerinden yayınladığı metinle yanıt verdi. Oktar ayrıca attığı tweet'lerle çıkan haberleri eleştirip sözlerinin yanlış yorumlandığını ifade etti.

 ADNAN OKTAR'IN HABERLERE KONU OLAN TWEETİ

"Türkiye'nin nüfusu 83 milyon, 83 milyondan 38 kişinin eksilmesi milletimizi yıldırmaz. 3 milyon kişi eksilse de bizi hiç yıldırmaz." 

ADNAN OKTAR'IN HABERLERE YANIT OLARAK İNTERNET SİTESİNDEN YAYINLADIĞI METİN

Beşiktaş'ta PKK'nın düzenlediği terör saldırısında, olayın ilk anından itibaren milletimizin birliği, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü destekleyen açıklamalar yaptım. İslam inancının ve Kuran'ın bir gereği olarak şehitlik makamının yüceliği ve müminler için sevinç vesilesi olacağını ifade ettim. Terörün amacı toplumda yılgınlık meydana getirmek, moral bozukluğu oluşturmaktır. Bu oyunu etkisiz hale getirmek için Milletimizin dirayetini, manevi gücünü ve asla yenilmeyeceğini gündemde tuttum. 

 Yaptığım tüm açıklamaları kapsayan tweetlerin arasından sadece tek bir tweeti seçip taraflı yorumlar yapmak samimi bir tutum değildir. Bu millet Çanakkale'de 250 bin şehit verdiğinde nasıl yılmadıysa, 38 şehit vermiş olmamız da bizi yıldırmayacaktır. Milletimiz hiçbir baskıya boyun eğmeyecek, gerekirse milyonlarca şehit verse de vatan toprağının tek bir karışını bile teslim etmeyecektir. Yüzbinlerce şehit versek de, bir takım acizlerin korkakların yılmışların aksine ve inadına milletçe yılmıyoruz ve asla yılmayacağız. inşaAllah.

ADNAN OKTAR'IN HABERLERE YANIT OLARAK ATTIĞI TWEET'LER

Geniş bir konuşmanın içinden bir bölüm alarak yorum yapmak samimi değildir. Çanakkale'de de 250 bin şehit verdik bu bizi hiç yıldırmadı. Ama ürkekler çekingenler teslimiyetçiler için 38 kişi değil 3 kişi şehit olsa yılgınlık baş gösteriyor "Teröristlerle masaya oturalım" diye teslimiyetçi tavır alanalara benim sözüm Biz bu teslimiyetçilere karşı gerekirse 83 milyon şehit verir vatan toprağı vermeyiz diyoruz. 

BU KEZ MASA BİLE GİZLEYEMEDİ! ADNAN OKTAR KIZLARI BU YÜZDEN DANS ETTİRİYORMUŞ!

Adnan Oktar, "Müzik Allah’ın yarattığı bir nimet. Cennette en güzel müzikler olacak. Bizim milletimiz dansı da müziği de sever, gidin Karadeniz’e horondan zevk alırlar, kadınlı erkekli üstelik, Allah’ı da çok severler dine de çok sadıktırlar.Gidin Anadolu’ya halaylarla bir araya gelir insanlar. Müslümanların elinden sanatı, müziği, bilimi, teknolojiyi alıp, haram olmadığı halde bu nimetleri haram kılanlar Müslümanlara iyilik yapmıyorlar.Böyle yaparak elini kolunu bağlamış oluyorlar Müslümanların. Bilim yasak diyor adam, sanat yasak diyor, müzik yasak diyor, dans yasak diyor. 

Ortaya koyduğu model düşünmeyen, estetikten, temizlikten, kaliteden zevk almayan, güzellik oluşturmayı bilmeyen, bilimsel gelişim yapamayan bir model oluyor. Böyle bir model İslam değil. Ben açık sözlü bir insanım, müziği seviyorum, dansı seviyorum, güzellikleri seviyorum. Müzik haram deyip müzik yayını yapan, dans haram deyip bir sonraki programda halay çekilen bir anlayışta değilim" diyerek kedicikleri oynatmasının nedenlerini açıkladı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal