01.04.2022-10:20 (Son Güncelleme:02.04.2022-15:16)


1

Gabrielle 22 yaşında, ve bir süpermarkette çalışıyor. Dünyanın en büyük Justin Bieber hayranı olduğunu iddia eden Gabrielle Newton-Bieber, ünlü popçunun kocası olduğunu söylüyor.



2

5 Justin Bieber dövmesi var, koca bir dolap dolusu Justin Bieber resimli kıyafeti, albümü ve hediyelik eşyası var. Geceleri Bieber’ın maketine sarılarak uyuyor. Gabrielle soyadını bile “Bieber” olarak değiştirdi. Kendisine inanmayanlara da yanında taşıdığı belgeleri gösteriyor. Herkese de “resmi olarak evlenmesek de o benim kocam” diyor. Gabrielle 2009 yılında Justin Bieber’ın One Time isimli ilk single’ı piyasaya çıktığından beri onu sevdiğini ve sevginin artık takıntı haline geldiğini söyledi.



3

“Kabarık saçı ve kaykayıyla o kadar tatlıydı ki, görür görmez ona aşık oldum. Benim tüm dünyam Justin Bieber” şeklinde konuştu. Justin Bieber hayranı bir kişi ünlü şarkıcıya benzemek için geçirdiği bir dizi estetik ameliyata 100 bin dolar harcadı.



4

ABD’nin Kaliforniya eyaletinde yaşayan Toby Sheldon, tüm birikimini Justin Bieber’a benzemek için geçirdiği estetik ameliyatlara harcadı. 33 yaşındaki Sheldon, 19 yaşındaki ünlü şarkıcıya benzeyebilmek için botoks yaptırdı, çenesi ve göz kapaklarından ameliyat oldu ve saç nakli yaptırdı.



5

Daily Mail gazetesine konuşan Sheldon, “Justin meşhur olduğunda yüzü her yerdeydi. Fotoğrafını gördüğümde tek düşündüğüm ona benzemekti. Şarkılarını çok dinlemiyorum ama yüzü o kadar kusursuz ki tüm değişiklikleri ondan ilham alarak yaptırdım” ifadelerini kullandı.



6

Hayatını şarkı sözü yazarak kazanan Sheldon, Bieber’a benzeyebilmek için geçirdiği ameliyatlara toplamda 100 bin dolar harcadı.



7



8



9



10

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR