Ülkemizin Nasıl Geri Bırakıldığının Acı Kanıtı

Kayseri'de toprağa gömülü savaş uçakları bulunduğuna ilişkin iddialara AK Partili vekilden yanıt geldi: "Muhtemel metal yapılar tespit edildi."

15.10.2016-16:37 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Ülkemizin Nasıl Geri Bırakıldığının Acı Kanıtı
Son günlerde medyada geniş yankı uyandıran Kayseri'de savaş uçaklarının toprağa gömüldüğü yönündeki iddialara, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel'den çarpıcı bir yanıt geldi.

"SAVAŞ UÇAĞI OLMASI MUHTEMEL..."

Karayel düzenlediği basın toplantısında, toprağın altında savaş uçağı olması muhtemel metal yapıların tespit edildiğini ve resmi açıklamaların yapılmasının beklendiğini ifade ederek şu sözleri kaydetti:

"Çeşitli unsurlar tespit edildi. Bizim bildiğimiz kadarıyla çıkarılma işlemi gerçekleşmedi. Bu, eğer gerçekse, ülkemizin nasıl geri bırakıldığının en önemli göstergelerinden biri olacaktır. Bu uçakların bir kaç tanesi müzede sergilenecektir. Bunu da yakından takip ediyoruz. Eğer ortaya çıkarsa Kayserimizde belki dünyada hiç bir müzede olmayan bir kaç savaş uçağı sahibi olacak. Yeni nesiller bunları gördükçe bizim ne yapabileceğimizi, neleri yaptığımızı, aslında bunların nasıl elimizden alınarak geri bırakıldığımızı anlayacaklardır."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal