Türkiye'ye Karşı Kirli İttifak! Neden Birleştikleri Ortaya Çıktı

‘DAEŞ’le savaşacağız’ diyerek Suriye’ye geçen MLKP’liler, YPG kampında Duran Kalkan ve Murat Karayılan gözetiminde bomba ve suikast eğitimi alıyor. Amaç Türkiye’yi kana bulamak.

05.04.2016-11:43 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Türkiye'ye Karşı Kirli İttifak! Neden Birleştikleri Ortaya Çıktı

Türkiye'deki istikrarı bozmak isteyen terör örgütleri PKK çatısı altında toplanma kararı almıştı. Ankara'da onlarca insanın can verdiği hain saldırıları düzenleyen PKK-YPG, Türkiye'de yeni kanlı eylemler yapmak için sol örgüt olan MLKP'yi eğitme kararı aldı.

İstihbarat birimlerinin elde ettiği bilgilere göre "DAEŞ için savaşacağız" diyerek Kobani'ye giden MLKP'nin yaklaşık 50 militanına YPG kucak açtı. MLKP'liler Kobani'de bulunan YPG'nin terör kampına yerleştirildi.

GÜRBÜZ DE KAMPA GEÇTİ

Türkiye'nin kırmızı bültenle aradığı MLKP'nin üst düzey yöneticilerinden Zeki Gürbüz de bu kampa geçti. Kampın başında ise PKK'nın sözde iki üst düzey yöneticisi var. Murat Karayılan ve Duran Kalkan da bu kampa gelerek eğitimlere bizzat katılıyor.

MLKP'li teröristlere burada bomba ve suikast eğitimi veriliyor. YPG ve PKK'nın MLKP'li teröristleri Türkiye'de eylem yapmaları için hazırladıkları öğrenildi. Tunceli kırsalında da 12 MLKP'li olduğu ve onlarında Kobani'ye geçmek için hazırlık yaptığı tespit edildi.

İKİ KADIN TERÖRİST ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Kobani’deki kampta eğitim aldıktan sonra eylem için İstanbul’a gelen MLKP’nin sözde komutanlarından Şirin Öter ve Yeliz Erbay İstanbul Gaziosmanpaşa'da ölü geçirilmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal