Türkiye'nin 91. Partisi Kuruldu

Türkiye’nin 91'inci partisi olan Osmanlı Partisi kuruldu. Ambleminde hilal üzerine Arapça Elif ve Vav yazılı parti siyasi hayatına başladı.

01.09.2016-16:19 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Türkiye'nin 91. Partisi Kuruldu

Osmanlı Partisi Türkiye'nin 91.ci siyasi partisi olarak siyasi hayatına başladı. Lider Türkiye sloganı ve ambleminde hilal üzerine Arapça Elif ve Vav bulunan Osmanlı Partisi siyaset hayatında başarılı olmak amacında.  Osmanlı Partisi Genel Başkan İbrahim Ünye, "Kısa zamanda tüm Türkiye’de teşkilatlarını oluşturarak ilk seçimlere katılmayı hedefliyoruz. Türkiye’deki siyaseti değiştireceğiz. Hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Kurumsal bir yapıya oturacak." dedi. 

BAŞKANIN AÇIKLAMASI

İşte yeni partinin genel başkanının ilk açıklaması; “Önümüzdeki günlerde Parti Yönetimi olarak bir kampa girip, eğitimlerimizi tamamlayarak projelerimizi açıklayacağız. Ülkemizin  en ucra köşesine kadar ulaşacağız. Her kapıyı çalıp sıkmadık el girmedik gönül bırakmayacağız. Osmanlı  Partisi ve mensupları, ”Müslüman Türk milletinin” bağrından çıkmış olup, bu necip millete hizmet etmek için gece gündüz çalışacaktır. Bundan kimsenin endişesi olmasın. Bu çıkmazdan kurtulmak için hiç bir plan ve program üretemeyen İktidar ve Muhalefet, bu milletin vebalini ödeyemez. Partimizin; Ülkemiz ve tüm Dünya Müslümanları için ürettiği projeleri çok yakında bu aziz milletle paylaşacağız. Bizi parçalara ayıranlar görecekler ki ecdadımızın ayak bastığı tüm toprakları -Türk İslam Birliği- adı altında yeniden şaha kaldıracağız. Hiç kimse Müslüman topraklarında at oynatamayacaktır. Osmanlı  Partisinin Tüm İslam alemine hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.”

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal