TSK'dan Flaş Açıklama! Rus ve İngiliz Savaş Uçakları...

TSK, Rus ve İngiliz savaş uçaklarının El Bab bölgesinde terör örgütü DEAŞ'a ait hedefleri vurduğunu açıkladı. Uzun bir süreden sonra koalisyon savaş uçakları ile ilk kez hava taarruzu düzenlendiği kaydedildi.

18.01.2017-18:50 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) TSK'dan Flaş Açıklama! Rus ve İngiliz Savaş Uçakları...

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılan bilgilendirmede, bugün Rusya yetkilileriyle yapılan koordine neticesinde Rusya Hava kuvvetlerine ait savaş uçaklarının, El Bab'ın güneyinde belirlenen DEAŞ terör örgütü hedeflerine hava taarruzları gerçekleştirdiği belirtildi

TSK'dan yapılan açıklamada, bugün saat 07.00, 07.14'te, 11.35'te ve 16.20'de koalisyona ait ABD Silahlı İHA'lar ile gerçekleştirilen keşifler esnasında düzenlenen hava saldırısında El Bab bölgesinde terör örgütü DEAŞ'a ait hedefler vuruldu.

İNGİLİZ UÇAKLARI DA KATILDI

Yine bugün saat 15.30 sularında koalisyon ile yapılan hedef koordinasyonu neticesinde Bzagah bölgesinde belirlenen DEAŞ terör örgütü hedeflerine Koalisyon Hava Kuvvetleri tarafından (İngiltere'ye ait TORNADO savaş uçakları ile) hava taarruzu düzenlendiği ve hedeflerin imha edildiği açıklandı.

Türkiye ve Rusya Federasyonu arasında imzalanan mutabakat çerçevesinde, bugün Rusya yetkilileriyle yapılan koordine neticesinde Rusya Hava Kuvvetleri'ne ait savaş uçakları ile El Bab'ın güneyinde belirlenen DEAŞ hedeflerine hava taarruzlarının gerçekleştirildiği belirtildi.

Kaynak: Akşam

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal