Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor! Çocuk Tacizi Skandalında Sadece CHP'den Ses Yok

Çocuk tacizi skandal karşısında henüz bir açıklama yapmayan CHP'ye sosyal medyadan tepki çığ gibi büyürken CHP'nin çocuk tacizcisi R.M.'nin sahibi olduğu yerel gazeteye reklam verdiği de ortaya çıktı.

15.01.2017-15:39 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor! Çocuk Tacizi Skandalında Sadece CHP'den Ses Yok

Küçük yaştaki kız çocuklarını taciz ettiği belirlenerek cezaevine gönderilen R.M'nin TBMM’deki oylamada AK Partili Fatih Şahin’in burnunu kıran CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara ile yakın arkadaş olduğu ve CHP'li Kara'nın sapık arkadaşının olayını örtbas etmesine dair basında yapılan haberler gündeme oturdu.

Gündeme getirilen haber sonrası başta tacizcinin arkadaşları olan ve AK Partili Şahin'i yumruklayarak burnunu kıran provokasyoncu Niyazi Nefi Kara ve Gürsel Tekin olmak üzere hiçbir CHP'li vekilden açıklama gelmedi. Konuya ilişkin açıklama yapılmaması büyük tepkilere de neden oldu.

Skandala sessiz kalan CHP'ye yönelik tepkilerini dile getiren sosyal medya kullanıcıları #CHPedofili ve #TecavüzcüCHPKapatılsın hashtagleriyle TT oldu.

CHP ÇOCUK TACİZCİSİ R.M.'NİN GAZETESİNİ REKLAMA BOĞDUĞU BELİRLENDİ
 
Çocuk tacizcisi R.M. ile Meclis'teki anayasa değişikliği görüşmeleri sırasında saklandığı yerden çıkarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin'e yumruk atıp burnunu kırdıktan sonra kaçan CHP'li vekil Nefi Kara yakın ilişki içinde olduğu ortaya çıkmıştı. 
 
Manavgat'taki çocuk tacizi skandalı ile ilgili sessizliğe bürünen ve tacizci R.M. ile saldırgan vekil Nefi Kara arasındaki yakın ilişkiyi görmezden gelen CHP'nin pedofil RM'nin sahibi olduğu yerel gazeteye yoğun reklam desteği verdiği tespit edildi.
 
CHP İlçe Teşkilatı, CHP'li ilçe belediyesi ve CHP'li vekillerin çocuk tacizcisi R.M'nin gazetesine çok sayıda reklam verdiği belirlendi.
 
Kaynak: Star
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal