Şimdi de Bu Sapkınlık Başladı!

Seri cinayet zanlısı Atalay Filiz adına sosyal medyada hayran grupları açan bazı kullanıcılar akıl almaz paylaşımlarda bulunuyor. Uzmanlara göre bu davranış biçimi kişilik bozukluğu kaynaklı...

19.06.2016-11:02 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Şimdi de Bu Sapkınlık Başladı!

17 günlük firari hayatın ardından İzmir'de yakalanan ve Silivri Cezaevi'ne konulan seri cinayet zanlısı Atalay Filiz için sosyal paylaşım siteleri Facebook ve Twitter'da açılan çok sayıda fan sayfası ve sahte hesap dikkat çekiyor. Hesaplarda Filiz'in gözaltında çekilen çeşitli fotoğrafları profil resmi olarak kullanılırken, sayfaların kategori kısmında ise sporcu, film karakteri, senarist, tanınmış kişi, aşçı, eğlence dünyası mensubu gibi tanımlar yapıldı.

Hesaplarda; "Hepinizi tek tek öldüreceğim, beni bulamayacaksınız", "Dolmuşa bindim, dolmuştan indim", "Bir Atalay Filiz kolay yetişmiyor. Artık valizsiz geziyorum, o son minibüse binmeyecektik", "Bir hayranım selfie çekmek istedi, kıramadım", "Duruşma salonuna dört bavulla giremezmişim, bu mu adaletiniz" gibi akıl almaz mesajlar komiklik ve espri adına paylaşıldı.

Hesapların birçoğunda seri katilin fotoğrafları albüm halinde toplandı. Konuyla ilgili Doç. Dr. Armağan Samancı, "Filiz'in medyatik olması işlediği cinayetlerin önüne geçmeye başladı. Sosyal medyadaki bazı kişiler popülerliğinden bir parça çalmaya uğraşmak anlamına geliyor" dedi.

Prof. Dr. Arif Verimli ise, "Hesap açıp bu tip paylaşımda bulunmak ciddi bir davranış ve kişilik bozukluğudur. Cem Garipoğlu'na aşık olan kızlar da görmüştük. Kişinin gizemi, ciddi bir hayran kitlesini de yaratır." diye konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal