Putin’in Akıl Hocasından Darbe Girişiminin Şifreleri

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in siyasi ideolojisi olarak kabul edilen Avrasyacılığın fikir babası olan, eski Başdanışmanı Profesör Aleksandr Dugin darbe girişimi gecesi Ankara’daymış!

27.07.2016-13:11 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Putin’in Akıl Hocasından Darbe Girişiminin Şifreleri
Darbe gecesi destek için Belediye Başkanı Melih Gökçek ve çok sayıda siyasiyle görüşen, dünyada CIA destekli müdahalelere ilişkin istihbarat analizleri yapan Dugin, Türkiye’nin CIA ajanı olan FETÖ’cü teröristlerce darbe girişimine maruz kaldığını ifade etti.

Dugin, Rus uçağının düşürülmesinin ardından Türkiye’de iki grubun öne çıktığını ifade etti: İlk grup Türkiye’nin, Rusya ile ilişkilerini yeniden tesis etmesini isteyen vatansever Kemalistlerdi. İkinci grup ise bu yakınlaşmanın önüne geçmek için her şeyi yapan Amerikan yanlısı Gülen tarikatıydı.

İLK ANDA ANLADIM

Haberleri aldığımda Türk ordusundaki etkin birçok noktada Amerikan ajanlarının harekete geçtiğini anladım. Gülen’in ağı Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kurtulmak için son şansını kullanıyordu. Darbe paralel devlet yapılanması tarafından başlatılmıştır. Türkiye’nin NATO’dan çıkışının ve meşru hükümeti devirmeye çalışan kişilerle ilişkisini kırmasının önüne geçemez.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal