O Üniversite Artık Milletin!

Mahkeme kararı ile Haziran ayı başında kayyum atanan ve ciddi bir temizlikten geçen Fatih Üniversitesi mütevelli heyeti başkanı Sn. Vahdet Özcan ile akademisyenler ve öğrenciler yaptıkları toplantıda çok sert ve önemli açıklamalar yaptılar.

20.07.2016-16:10 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00)

Büyükçekmece 5. Asliye Hukuk Mahkemesince bünyesinde Fatih Üniversitesi’ni bulunduran Türkiye Sağlık ve Tedavi Vakfına 3 kişilik kayyum heyeti atanmıştır. Kayyım heyeti söz konusu atama kararının ardından 11 Haziran 2016 tarihi itibarıyla göreve başlamış üniversitenin yeni mütevelli heyeti buna göre şekillendirilmiştir.

Fatih Üniversitesi mütevelli heyeti başkanı Sn. Vahdet Özcan yaptığı açıklamada:

“Bu millete ihanet eden bu millete ihanet eden bu milletin Cumhurbaşkanına karşı gelen ona operasyon düzenleyen tankıyla tüfeğıyle saldıran asker görünümündeki bu hainleri lanetliyorum. Devletine sadık bayrağını seven, milletıyle beraber olan milletin seçilmiş organlarından emir alan başka bir kimse tanımayan değerlı askerlerimizi, polislerimizi, valilerimizi, kaymakamlarımızı şükranla burda yad ediyorum.

Esas tarif edilmesi gereken yüce Türk milletidir. Artık bundan sonra hiçbir şey eskisi olmayacaktır. Bundan sonra bunlara gönül bağı olan, bu ihanet şebekesine gönül veren herkes bizim düşmanımızdır” ifadelerını kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal