Muharrem İnce Kafayı Kargalara Taktı! O Kargayı Asın

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Muharrem İnce Yalova'da 'Hayır pankartını keseni oraya asın' demişti. Pankartı kesenin karga olduğu ortaya çıktı.

10.04.2017-17:23 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00)

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Muharrem İnce Yalova’da Hayır pankartını kestiğini varsaydığı kişilere hitaben şunları dile getirmişti: ''Talimatı verdim. Verdiğim talimatta kimsenin canı yanmasın ama o afişi keseni oraya asım dedim’’ açıklamasını gerçekleştiren İnce skandal bir söylemde bulunmuştu.

AFİŞİ KESEN BELLİ OLDU

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Muharrem İnce’nin bu tepkisinden sonra sosyal medyada pankartı kesenin videosu hızla paylaşılmaya başlandı. Yapılan paylaşımlarda Hayır pankartını kesenin karga olduğu ortaya çıktı.

Muharrem İnce Ne Demişti?

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Milletvekili Muharrem İnce "Hayır pankartını kesenlere zarar vermeyin, onları oraya asın" diyerek skandal bir açıklamaya imza atmıştı.

Muharrem İnce 16 Nisan’da yapılacak olan referandum oylaması için Yalova’da partililer ile buluşmuştu. Yalova’da kesilen Hayır pankartı için Muharrem İnce şu ifadelerde bulundu: "Talimatı verdim keseni oraya asın". Bu skandal sözlerden sonra CHP’lilerden İnce’ye destek gelmişti.  Muharrem İnce bu akşam nöbet tutulacak merak etmeyin diyerek pankartı yırtan kişiyi hedef göstermişti.

Muharrem İnce’nin bu sözleri Cumhuriyet Halk Partisi Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt’un "Evet oyu verenleri kovalamaya Samsun'dan başlayacağız ve İzmir'de deniz dökeceğiz" şeklindeki sözlerini akla getirdi.

  

 

 

 

 

 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal