Kılıçdaroğlu Halkı Sokağa Çağırdı! Kan Akar Göndermesi Yaptı!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, YSK kararına itiraz ederek konuyu Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine taşıyacağını söyledi.

19.04.2017-11:53 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Kılıçdaroğlu Halkı Sokağa Çağırdı! Kan Akar Göndermesi Yaptı!

BBC’nin sormuş olduğu soruları Meclisteki makamında cevaplayan Kemal Kılıçdaroğlu, YSK’nın kararına itiraz ettiklerini ve sonuç alamamaları durumunda bu itirazı devam ettireceğini açıklamıştı. Kılıçdaroğlu sözlerine şu şekilde devam ettirdi:

Gerçekleştirilen bu değişikliği meşru saymayacağız. Gerekirse biz bu olayı Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine taşıyacağız.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu referandum sonrası yapılan sokak protestolarını doğru bulduğunu söyleyerek sözlerini şöyle sürdürdü:

KILIÇDAROĞLU HALKI PROTESTO ETMEYE ÇAĞIRMIŞTI

YSK’nın almış olduğu bu karar her kesim tarafından protesto edilmelidir. Herkesin bu karara protesto etme hakkı vardır. Hukukun üstünlüğü olduğu yerde kararların evrensel bir değeri vardır ve bu karar hiçbir türkü engellenemez.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Referandumla İlgili Gerçekleştirdiği Skandal Sözler!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlık sistemi ile ilgili skandal bir açıklama gerçekleştirmişti. Kılıçdaroğlu yaptığı konuşmada: Başkanlık sistemi gelince bir kişi konuşacak Türkiye susmuş olacak.

Bir kişinin konuşmasına göre hâkim karar verecek. Bir kişi konuşacak milletvekilleri için liste hazırlanmış olacak. Biz böyle bir Başkanlık sistemi istemiyoruz. Bu başkanlık sistemi kan dökmeden bu ülkede gerçekleştirilemez.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal