Kabine Değişiyor! MHP'li Vekiller Bakan Olacak mı?

Milliyetçi Hareket Parti'li bazı milletvekillerinin yeni kabinede yer alacağı iddia edildi.

26.04.2017-11:55 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Kabine Değişiyor! MHP'li Vekiller Bakan Olacak mı?

Türkiye’de 16 Nisan’da yapılan anayasa referandumundan Evet sonucu çıktı. Türk halkı anayasa değişikliğine yapılan seçim ile birlikte onay vermişti. Yapılan oylamadan sonra kabinede beklenen isimlerde sürpriz değişikliklerin olacağı gelen söylentiler arasında yer alıyor.

Olağanüstü yapılacak bir kongrede bakanlarda değişikliklerin olması gündeme geldi. Yapılacak yeni kabineden dışta kalan kişilerin parti yönetiminde bulacağı belirtiliyor.

KABİNEDE KÖKLÜ DEĞİŞİM

Gerçekleştirilen kulislere göre yapılacak olan olağanüstü kongre ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan genel başkan olarak seçilecek. Yapılan olağanüstü seçim sadece kongre değil aynı zamanda MKYK değişiminde içinde bulunduracak.

Yapılan kulislere göre uzun yıllardır parti içinde bulunan bakanlık yapan kişilerin yerine genç parti yönetimi devreye geçirilecek.
Yeni gelecek olan genç parti yönetimi ile sürpriz isimlerin hükümetin içinde olacağı söyleniyor.

MHP’Lİ İSİMLER KABİNEYE GİREBİLİR

Adalet ve Kalkınma partisi kabine içinde köklü bir değişim yapılacağı gelen söylentiler arasında yer alıyor. Bu değişimde Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın’ın kabine içine girmesine kesin gözü ile bakılıyor. Diğer yandan kabineye Milliyetçi Hareket Partili isimlerinde girip bakan olacağı gelen bilgiler arasında. Ancak Milliyetçi Hareket Partisi ile ilgili son söz Devlet Bahçeli ile AK Partili yöneticilerin görüşmesi sonrası kesinleşecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal