İşte HDP ve PKK'yı Rahatsız Eden Fotoğraf

Terör örgütü PKK kararlı operasyonlarla köşeye sıkıştırılırken, teröre prim vermeyen vatandaşların güvenlik güçlerine desteğini gösteren fotoğraflar ise bu tavrı en iyi şekilde özetliyor.

16.04.2016-12:47 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) İşte HDP ve PKK'yı Rahatsız Eden Fotoğraf

Güneydoğu'da terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlar sürerken, halkı asker ve polise verdiği desteği ortaya koyan görüntüler gelmeye devam ediyor.

Kandil'i ziyaret eden HDP milletvekili ve DBP'lerden oluşan heyete Kandil'in verdiği "Silahları bırakmaya hazırız, Öcalan talimat versin" mesajın ardından yaşanan gelişmeler ve istihbarat birimlerinin tespitleri örgütün köşeye sıkıştığını gösteriyor.

PKK KÖŞEYE SIKIŞTI

Kandile ziyaretten sonra HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, muhafazakar gazeteci ve aydınlarla bir araya gelerek "Çözüm yeniden başlasın, yardımcı olun" mesajı vermişti.

Ardından Almanya'da Kandil'den gelen meajın gereğini yerine getiren Demirtaş, "Çözüm masası kurulsun" söylemini tekrar etmişti. 

EN BÜYÜK PAY BÖLGE HALKININ

İstihbarat raporları ise Kandil'in bu söylemi sahaya yansıtan taktik izlediğini ortaya koyuyor. Ortaya çıkan tabloda en büyük pay ise güvenlik güçlerinin başarılı operasyonları ile birlikte bölge halkının terör örgütüne prim vermemesi oldu.

Vatandaşlar kendilerini kalkan olarak kullanmaktan çekilmeyen PKK'lıların gerçek yüzünü gördü. Vatandaşların polis ve askere verdiği desteği en iyi anlatan karelerden biri sosyal medyada popüler oldu.

Silopili bir ailenin özel harekatçılara hazırladığı kahvaltının fotoğrafı aslında her şeyi özetliyor.

"HEPİMİZ BİRİZ HAMDOLSUN"

Askerler kendileri için hazırlanan kahvaltının fotoğrafını paylaşarak o aileye teşekkür etti:

"Allah razı olsun. Bir aile öyle bir güzel kahvaltı hazırlamış ki köyümde hissettim kendimi. Biz buyuz abi hepimiz biriz hamdolsun. Allah o aileden razı olsun. Belkş buradan görürler bu fotoğrafı biz onlardan razı olduk Rabbim de razı olur inşallah."

Star

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal